PRM / SkiStar giver børn og unge mere eventyr på pisterne

23. maj 2018 15:24 | Af: Ritzau Info
 

Intelligente videokameraer, der fanger dine tricks på sneparkens ramper, Valles skiskole for børn samt børnepasning på fjeldet med masser af leg. Det er blot nogle af nyhederne fra skirejseselskabet SkiStar for den kommende skisæson, hvor fokus er på børn, unge og sundhed.

Pressemeddelelse fra Skistar

– Med vores vinternyheder vil vi vise børn og unge hvor sjovt det er at bevæge sig og være ude i naturen. Det skal være ligetil og sjovt at tage på en aktiv ferie på fjeldet med hele familien, siger Linda Morell, PR-ansvarlig hos SkiStar.

For at gøre skioplevelsen sjovere i SkiStars Snow Parks i Åre, Sälen, Vemdalen, Trysil og Hemsedal er parkerne blevet udstyrede med smarte videokameraer, der optager skiløberen på vej ned ad ramperne. Ved indgangen til parken scannes skipasset og få minutter efter turen bliver videoklippet lagt op på ens digitale MySkiStar-profil. Her kan man gå ind og se sit tur, gemme filmen og sende sine tricks til venner via sociale medier.

På SkiStars skandinaviske skisportssteder vil det være muligt at komme på Valles egen skiskole, som giver børn mellem 3 og 9 år mulighed for at lære at stå trygt og sikkert på ski. De børn, der ikke kan vente med at komme ud på ski, kan begynde at smugtræne allerede her i efteråret med Valle-appens spil om skikørselsregler. De helt små i familien, der ikke kan være på pisterne helt så længe som deres forældre eller større søskende, kan stadig have det sjovt hos Valles Snölekis (Snebørnehave) i Lindvallen, som tilbyder aktiv børnepasning med udendørs leg.

– Vores nye, intelligente kameraer i snow parkerne skal give de unge lyst til at være ude i den friske luft sammen med deres venner samtidig med, at de bliver bedre til at stå på ski eller snowboard. Og når forældrene gerne vil have et par ture ned ad pisten for sig selv, kan de mindre børnene få rørt sig og have det sjovt i sneen i stedet for at sidde indenfor med en skærm, siger Linda Morell.

God sne er vigtigt for en skisæson, så derfor udvider SkiStar deres samling af snekanoner på samtlige af deres destinationer. Dette betyder blandt andet mere sne på Valleberget i Sälen, et af Europas største skiskoleområder, der underviser 15.000 elever hver sæson.

Her er flere vinternyheder på SkiStars destinationer – klik på linksene for mere information:

Trysil: Ny ekspreslift åbner på “solsiden”, Skihytta. Den 1.303 meter lange lift har seks stole, vindafskærmning, varme i sæderne og tager passagerer til toppen af Trysilfjellet. Mere information her.

Sälen: Mere skiløb for børn. Nyt børneområde åbner for foden af Johanbacken i Lindvallen, og Valleberget bliver udstyret med et rullebånd til de små. Mere information her.

Åre: Aftenskiløb for hele familien. Lysshow, musik og snemanden Valle følger skiløberne ned ad pisten fra VM-plateauet. Desuden kommer Alpin VM for juniorer til at foregå 5.-14. marts 2017. Mere information her.

Vemdalen: I Björnrike kommer belysning på storslalomspisten, hvilket giver gode muligheder for aftenture på ski. Temaområdet Sameland åbner inde i børneområdet i Björnrike. Her kan man høre om samernes kultur og deres indflydelse på Härjedalens udvikling. Det er også muligt at få serveret vildtkød og fisk tilberedt over åben ild samt at komme helt tæt på områdets rener. Mere information her.

Hemsedal: I den kommende sæson tilbyder Hemsedal en uges ekstra ski og har åbent helt frem til søndag den 7. maj. Mere information her.

St. Johann: St. Johann in Tirol er SkiStars nye skisportssted i det østrigske Tyrol-område. Skisportsstedet ligger på nordsiden af Kitzbüheler Horn der sikrer sne på 43 km pist, der ligger helt op til 1.700 meter over havets. Områdets snekanoner bliver udbygget inden den kommende sæson løber af stablen.

Hvis du vil have mere information, er du velkommen til at kontakte:

Linda Morell, PR-chef SkiStar AB

Telefon: + 46 76 118 60 02
E-mail: linda.morell@skistar.com

Kontakt:

PR Chef SkiStar AB – PR och kommunikation Linda Morell tlf.: +46 76 11 860 02 +46 280 841 60 email: linda.morell@skistar.com

SkiStar AB, pressetjeneste tlf.: +46 (0)280-841 60 email: press@skistar.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.tt.se/pressmeddelande/skistar-giver-born-og-unge-mere-eventyr-pa-pisterne?releaseId=2673449

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu