ANNONCE

PRM / Skuespilhuset genåbner med verdens største klassiker

7. september 2020 09:13 | Af: Ritzau Info
 

Stortalentet Esben Smed spiller hovedrollen, når “Hamlet, Prins af Danmark” åbner Det Kongelige Skuespils nye sæson

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Når Skuespilhuset slår dørene op for den nye sæson 12. september, er det præcist et halvt år siden, at sæson 2019/20 måtte aflyses pga. coronanedlukningen – en sæson, der tegnede til at blive en af de bedste nogensinde for Det Kongelige Skuespil, der havde et højt billetsalg med mange udsolgte forestillinger.

Skuespilhuset genåbner med Shakespeares Hamlet, Prins af Danmark, som også var på plakaten, da huset blev indviet i 2008.
Esben Smed spiller hovedrollen som den danske prins, når han sammen med bl.a. Jacob Lohmann, Iben Hjejle og Sara Viktoria Bjerregaard går på scenen i skuespilchef Morten Kirkskovs iscenesættelse af verdens største klassiker.

“Hamlet, Prins af Danmark handler om alle de store ting i livet – døden og kærligheden – de valg, vi tager, og hvad vi stiller op med de valg, der allerede er taget for os. Det glæder mig uendeligt meget, at det netop er den slags klassiker, vi åbner med efter at have været lukket ned i et underligt halvt år, som har stillet nye spørgsmål til, hvad det vil sige at være menneske,” udtaler Morten Kirkskov.

Læs mere om forestillingen HER.

Hamlet, Prins af Danmark har premiere på Store Scene i Skuespilhuset 12. september og spiller til 9. februar.

30. september tager forestillingen på turné til en række jyske byer bl.a. Aarhus, Aalborg og Randers.

Download flere pressefotos fra forestillingen HER.

Kontakt:

PR- og presseansvarlig, skuespil og børneaktiviteter Annette Julie Berg tlf.: 40860003 email: ajbe@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/skuespilhuset-genabner-med-verdens-storste-klassiker?releaseId=13599407

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu