ANNONCE

PRM / Skurvogne og fleksible pavilloner kan hjælpe institutioner og skoler med opstart

9. april 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Hold afstand. Det råd kender vi alle, og når institutioner og skoler åbner for de mindste børn efter påske, er det vigtigt, at børnene og deres lærere har plads omkring sig. Det er dog ikke alle steder, at de fysiske rammer er til det. Men det er der råd for – med fleksible pavilloner, der kan indrettes og fungere som ekstra klasseværelser.

Pressemeddelelse fra Dansk Byggeri

Anbefalingen fra myndighederne er, at hvis børnene sidder ved borde, skal de placeres, så der er to meter mellem hver. Men alligevel er mange forældre utrygge ved at sende deres børn i institution eller skole igen. Det vil mobile pavilloner kunne hjælpe på.

En moderne undervisningspavillon ligner til forveksling et rigtigt lokale med aircondition, isolering og et perfekt indeklima. Og i dag findes en række virksomheder indenfor materieludlejning, som udlejer meget fleksible løsninger og kan sætte pavillonerne op meget hurtigt.

– Vi vil gerne gøre vores til, at ikke mindst vores børn kommer så godt igennem coronakrisen som overhovedet muligt. En af de ting, som vi helt konkret kan bidrage med i den aktuelle situation er velegnede midlertidige løsninger på at skabe mere plads til både børn og voksne på landets institutioner og skoler. Løsninger som ikke bare er nødløsninger, men som er bygninger med masser af lys og luft. Pavillonerne er også nemme at gøre rent, og så kan de tilpasses og indrettes efter behov med blandt andet vinduer i børnehøjde og opstilles lynhurtigt, siger formand for Materielsektionen i Dansk Byggeri, Stine Egsgaard.

Pavilloner og kvalitetsskurvogne kan også opstilles i naturen, hvis for eksempel en institution vil etablere skovbørnehave for en del af børnene, lige som de kan stables oven på hinanden og også bruges til andre virksomheder, der har behov for mere plads til deres medarbejdere.

Kontakt:

Formand for Materielsektionen i Dansk Byggeri, Stine Egsgaard, telefon 6012 8198
Sektionskonsulent, Henrik Mühlendorph, Dansk Byggeri, hmu@danskbyggeri, telefon 22 66 96 44
Pressechef Helen Jensen, Dansk Byggeri, hje@danskbyggeri.dk, telefon 2124 4702

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/skurvogne-og-fleksible-pavilloner-kan-hjaelpe-institutioner-og-skoler-med-opstart?releaseId=13591631

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu