ANNONCE

PRM / SMILfonden indgår aftale med OK: Bilister kan tanke og støtte alvorligt syge børn

15. april 2020 10:21 | Af: Ritzau Info
 

Foreningen arbejder på at sprede smil og gode oplevelser både på og udenfor hospitalerne.

Pressemeddelelse fra OK

Selvom smil og glæde ikke er medicin, spiller SMILfondens arbejde alligevel en stor rolle for mange alvorligt og kronisk syge børn og deres familier.

Derfor glæder det stifter og direktør i SMILfonden Sisse Fisker, at foreningens arbejde nu får en hjælpende hånd i ryggen. Den kommer fra energiselskabet OK, som gør det muligt for bilister at bidrage til SMILfondens arbejde, når bilen alligevel tankes.

“Hvis man er forælder til et sygt barn eller selv er syg, så ved man, hvor forfærdeligt det er hele tiden at skulle ind og ud på hospitalet, hvor alt handler om behandling og medicinering. Igennem SMILfonden får de gode oplevelser og helt nye fællesskaber med andre børn og familier, som står i samme situation. Og det er vigtigt, for når man står i en situation som de her familier, kan man føle sig som Palle alene i verden,” siger Sisse Fisker, som startede SMILfonden i 2014 efter selv at have været indlagt med sine to sønner, der blev opereret for lyskebrok.

“Familierne kan spare med hinanden. De får netværk, fællesskab og er sociale med hinanden. Børnene får venner, de kan spejle sig i, så de ikke altid er alene om at være anderledes,” siger Sisse Fisker og nævner familieaktiviteter som sommercamp, fester, gaveuddelinger og ture til Legoland.

Støtte på flere måder

Aftalen med OK betyder, at bilister kan støtte SMILfonden med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til SMILfondens sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

SMILfonden får fem øre ekstra for den samme liter, hvis bilisten køber el hos OK. Og yderligere fem øre, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte arbejdet med de syge børn og deres familier med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

“Det er vanvittigt vigtigt med donationer som dem her, som er frie midler, vi kan bruge til at igangsætte nye aktiviteter. Det er guld værd for en velgørende forening,” siger Sisse Fisker.

OK har i mange år støttet foreninger lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel.

“Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.
Kontakt:

Har du spørgsmål, kan du kontakte kommunikationsmedarbejder Benedikte Clausen på besc@ok.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/smilfonden-indgar-aftale-med-ok-bilister-kan-tanke-og-stotte-alvorligt-syge-born?releaseId=13591185

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu