ANNONCE

PRM / Smitteudbrud i Farum Nordby Børnehus sender børn og medarbejdere hjem

16. november 2020 13:46 | Af: Ritzau Info
 

3 medarbejdere og 1 barn i Farum Nordby Børnehus er indenfor den seneste uge testet positive med corona-virus. Derfor er alle børn og medarbejdere nu sendt hjem til test. Dagtilbuddet kan tidligst åbne igen torsdag.

Pressemeddelelse fra Furesø Kommune

“Vi vurderede, at alle børn og medarbejdere i Farum Nordby Børnehus kan betragtes som nære kontakter. For at undgå yderligere smittespredning har vi i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed, besluttet at lukke Farum Nordby Børnehus fra mandag morgen den 16. november til torsdag morgen den 19. november. Lederen af dagtilbuddet fortæller, at forældrene trods hjemsendelsen har været meget forstående”, fortæller dagtilbudschef Anna Fosdal.

Der er ca. 30 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn i Farum Nordby. Både børn og medarbejdere skal nu testes to gange for corona, og de kan vende tilbage efter det første negative svar. Den første test kan tidligst tages tirsdag den 17. november.

Kontakt:

Anna Fosdal, dagtilbudschef i Center for Dagtilbud og Skole, tlf. 7216 5838, afo1@furesoe.dk

Kommunikation, 7235 4012, kommunikation@furesoe.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/smitteudbrud-i-farum-nordby-bornehus-sender-born-og-medarbejdere-hjem?releaseId=13604391

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu