ANNONCE

PRM / Smokey Eyes er i farezonen i fredagens X Factor liveshow

27. februar 2020 10:47 | Af: Ritzau Info
 

Duoen Smokey Eyes, der i både 5 Chair Challenge og på bootcamp overbeviste Ankerstjerne om sit talent, skal kæmpe for at gå videre i X Factor. Det forudser Danske Spil, der har odds 2,50 på, at duoen må forlade sangkonkurrencen på fredag. Skulle Smokey Eyes ende med at vinde X Factor, giver det pengene 22 gange igen.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Efter det første liveshow var der ikke mange, som troede på, at Smokey Eyes vil nå til tops i X Factor. Dommerne Blachman og Oh Land var heller ikke videre begejstrerede for duoens første optræden på live-scenen, og Danske Spil vurderer, at gruppen på nuværende tidspunkt står svagest i deltagerfeltet.

“Smokey Eyes leverede virkelig flot op til liveshows, og derfor kom det også som en overraskelse, at de ikke fik mere ros af dommerne efter deres første liveoptræden. Vi er spændte på at se, hvad Ankerstjerne og Smokey Eyes har forberedt til på fredag, men vi spår ikke duoen de store vinderchancer”, siger oddssætter i Danske Spil Peter Emmike.

Også den unge solist Mathilde Caffey må kæmpe for sin videre deltagelse, forudser Danske Spil. Efter seernes stemmer var talt op sidste fredag, måtte hun en tur farezonen, og Caffey nåede kun videre, da Ankerstjerne valgte at sende solisten over 23 år, Nicklas Mietke, hjem.

“Mathilde skal rejse sig efter sin første optræden, hvor hun var tæt på at ryge ud. Selvom de unge solister traditionelt står stærkt, er hun oppe mod andre artister, der leverede imponerende sangpræstationer til første liveshow. Vi forudser, at det bliver svært for Caffey at matche de andre deltagere, selvom hun uden tvivl har et stort potentiale”, udtaler Peter Emmike.

Danske Spil har odds 4,50 på, at andet live-show blive endestationen for Mathilde. Kali, der sidste fredag fremførte sin egen rap, er også i farezonen ifølge Danske Spil, som giver odds 4,00 på, at han må forlade X Factor i morgen.

Modsat Kali, Mathilde Caffey og Smokey Eyes tror Danske Spil, at Alma og Magnus & Aksel, har gode chancer for at komme langt i X Factor. Oddsene på, at en af dem vinder, er sat til henholdsvis odds 2,50 og 3,25.

“Det er fortsat svært at vurdere, hvem der vinder X Factor i år. Meget kan ske endnu, men feltet snævres ind uge for uge, og vi forventer fortsat overbevisende præstationer fra både Alma og Magnus & Aksel”, siger oddsansvarlig i Danske Spil Peter Emmike.

Hvis Alma Agger skulle ende med at forlade X Factor efter liveshowet på fredag, giver det pengene 40 gange igen. Skulle andet liveshow blive exit for Magnus & Aksel, giver det indsatsen 20 gange igen.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/smokey-eyes-er-i-farezonen-i-fredagens-x-factor-liveshow?releaseId=13588943

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu