ANNONCE

PRM / Socialforvaltningen henter direktør i Sundheds- og Ældreministeriet

20. november 2020 10:12 | Af: Ritzau Info
 

Borgerrepræsentationen i København har torsdag aften godkendt, at Katrine Ring ansættes som ny fagdirektør i Socialforvaltningen per 1. januar 2021. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i Sundheds- og Ældreministeriet.

Pressemeddelelse fra Københavns Kommune Socialforvaltningen

50-årige Katrine Ring medbringer mangeårig erfaring fra bl.a. Sundheds- og Ældreministeriet, hvor hun på chefniveau har beskæftiget sig med bekæmpelse af ulighed i sundhed, psykiatri, forebyggelse og borgernær sundhed.

Det seneste halve år har Katrine Ring være en central del af ministeriets håndtering af COVID-19, og hun kommer derfor også med højst aktuelle erfaringer.

Socialborgmester Mia Nyegaard (R) ser frem til at byde Katrine Ring velkommen som en del af direktionen i SOF.

“Jeg glæder mig til samarbejdet med Katrine Ring og er sikker på, at hun med sin faglighed og personlighed vil gøre Socialforvaltningen endnu stærkere. Jeg er sikker på, at Katrine Rings lange erfaring gør, at hun hurtigt vil komme ind i tingene og gøre en forskel for forvaltningen og de mennesker, vi hjælper. Derudover er hun et behageligt og humoristisk menneske, som jeg ser frem til at lære bedre at kende,” siger socialborgmester Mia Nyegaard.

Selv ser Katrine Ring frem til at komme tættere på den borgernære indsats, og hun venter spændt på at give sig i kast med arbejdet i SOF.

“Jeg glæder mig meget til at være en del af det vigtige arbejde i Socialforvaltningen. Jeg ser frem til at dykke dybere ned i det socialfaglige område og gøre mit til at omsætte de politiske strategier til virkelighed. Jeg glæder mig også til samarbejdet med de mange forskellige faggrupper, der arbejder i forvaltningen, og har allerede fornemmelsen af en organisation, der brænder for et fælles mål om at gøre en forskel for de mest udsatte københavnere,” siger Katrine Ring.

Katrine Ring tiltræder stillingen som ny fagdirektør med ansvar for de tre borgercentre d. 1. januar 2021. Indtil da fortsætter hun sit arbejde i Sundheds- og Ældreministeriet.

Blå bog
Født i Aarhus i 1970. Samfundssproglig student fra Viby Amtsgymnasium i 1989.
Uddannet cand.scient.pol. fra Århus Universitet i 1999.
Mangeårig erfaring fra Erhvervs- og Vækstministeriet og siden 2013 som kontor- og afdelingschef i Sundheds- og Ældreministeriet, bl.a. i Afdelingen for Ældreområdet og Det Nære, Sammenhængende Sundhedsvæsen, for Psykiatri og Misbrug og senest for Afdelingen for bekæmpelse af ulighed.

Kontakt:

Mikkel Sander Rydzy, pressekonsulent, tlf. 2446 3051, mail: j41g@kk.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/socialforvaltningen-henter-direktor-i-sundheds–og-aeldreministeriet?releaseId=13604810

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu