PRM / Socialrådgiver får hæderspris for at råbe op om lovbrud

24. november 2018 12:11 | Af: Ritzau Info
 

Den Gyldne Socialrådgiver går til socialrådgiver fra Stevns.

Pressemeddelelse fra Dansk Socialrådgiverforening

Socialrådgiver og tillidsrepræsentant Nadia Priis Ludvigsen fra børne- og familieafdelingen i Stevns Kommune har netop modtaget Dansk Socialrådgiverforenings hæderspris, Den Gyldne Socialrådgiver.

Hun får prisen for sin store indsats for at forbedre forholdene for medarbejdere og de udsatte børn og unge i kommunen. I 2017 sendte hun et brev med beskrivelser fra hver medarbejder i afdelingen, der viste, at de ikke kunne overholde lovgivningens tidsfrister på grund af arbejdspresset.

Det førte til, at Socialstyrelsens Task Force udtalte skarp kritik af afdelingens sagsbehandling, og lokalbestyrelsen har vedtaget en genopretningsplan. Nadia Priis Ludvigsen understreger, at det ikke er hende alene, der har gjort forskellen.

– Jeg er meget beæret over anerkendelsen fra mine kollegaer og min fagforening. Men vi er kun kommet så langt, fordi vi har stået sammen som fællesskab, sat hælene i og sagt, at vi ikke vil finde os i det, siger hun.

Kontakt:

Lærke Øland Frederiksen
Lof@socialraadgiverne.dk
40 30 16 09

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/socialradgiver-far-haederspris-for-at-rabe-op-om-lovbrud?releaseId=13564584

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu