ANNONCE

PRM / Socialrådgiver modtager legat

21. november 2020 15:31 | Af: Ritzau Info
 

Socialrådgiver fra Køge får Dansk Socialrådgiverforenings jubilæumslegat for at udvikle nyt digitalt redskab til samtaler med børn.

Pressemeddelelse fra Dansk Socialrådgiverforening

Socialrådgiver Tommy Vitcetz, som arbejder i Familiecenter Køge i Køge Kommune, har modtaget Dansk Socialrådgiverforenings Jubilæumslegat for sit arbejde med at udvikle et digitalt redskab til børnesamtalen. Redskabet gør barnet til en mere aktiv fortæller og styrker dermed barnets stemme og perspektiv.

Barnets fortælling – i både ord og ikoner – kan gemmes på barnets sag som et notat, hvor barnets stemme fremstår meget tydeligt – og samtale og notatpligt bliver udført samtidigt.

Legatet på 15.000 kroner blev overrakt på Dansk Socialrådgiverforenings digitale repræsentantskabsmøde i dag. DS’ jubilæumslegat understøtter socialrådgivere, der gennem projekter eller forskningsinitiativer udvikler socialrådgiverfaget.

Kontakt:

Bjarke Hartmeyer Christiansen, journalist, Dansk Socialrådgiverforening:

26 27 99 14
bhc@socialraadgiverne.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/socialradgiver-modtager-legat?releaseId=13604853

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu