PRM / Søfartsstyrelsen får central placering på havnen i Korsør

14. maj 2018 15:30 | Af: Ritzau Info
 

Forhandlinger mellem Bygningsstyrelsen og Slagelse Kommune om Søfartsstyrelsens permanente domicil i Korsør skrider planmæssigt fremad.

Pressemeddelelse fra Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen har siden november 2017 haft hovedkvarter i Korsør. Nu arbejdes der på en plan, hvor styrelsen placeres på havnefronten i Korsør, når hele styrelsen flytter til Korsør medio 2019.

Søfartsstyrelsens permanente domicil vil få en central placering på havnefronten i det tidligere rådhus, i styrelsens tidligere driftscenter og i en bygning, der pt. huser rederiet J. Poulsen.

“Det er en meget glædeligt, at der nu tegner sig en endelig løsning. Med den forventede centrale placering af domicilet får vi en stærk maritim tilstedeværelse på havnen i Korsør, og vi glæder os meget til det,” udtaler Andreas Nordseth, Direktør i Søfartsstyrelsen.

Status for arbejdet er, at Bygningsstyrelsen er i dialog med Slagelse Kommune om de planmæssige forhold i forhold til ombygning af Søfartsstyrelsens driftscenter, og der er dialog med Slagelse Kommune om indgåelse af en lejeaftale for Korsør gl. rådhus og politistation. Derudover har Bygningsstyrelsen forhandlet om overtagelse af J. Poulsens bygning på Batterivej 7-11 over for Søfartsstyrelsens driftscenter.

“Søfart har altid været en vigtig del af Korsørs identitet, og derfor glæder vi os til at få hele Søfartsstyrelsen hertil. Det tidligere rådhus i Korsør har en fremtrædende placering i byen, og vi ser frem til at få denne vigtige styrelse til at blive del af byen,” siger John Dyrby Paulsen, borgmester for Slagelse Kommune (A).

Alle Søfartsstyrelsens medarbejdere forventes at sidde i Korsør medio 2019.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sofartsstyrelsen-far-central-placering-pa-havnen-i-korsor?releaseId=12820027

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu