ANNONCE

PRM / Søfolk hædres med tuden i havnen

1. maj 2020 07:47 | Af: Ritzau Info
 

Corona-krisen har sat fokus på nogle af de erhverv, som under svære betingelser holder samfundet i gang. Fredag den 1. maj kl. 12.00 hædres søfolk verden over, når kaptajnerne lader skibenes horn tude i havnen.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Corona-krisen er svær for alle. Men krisen har også sat fokus på nogle af de erhverv, som under ofte svære betingelser må arbejde videre, fordi deres arbejdsplads spiller en særlig rolle. Det gælder for eksempel hele sundhedssektoren – men det gælder også søfolk, som verden over sørger for, at verden stadig hænger sammen, så folk og varer kan komme frem.

Derfor har søfarten over hele verden besluttet at lade skibe i havn tude til ære for søfolkene i dag fredag den 1. maj klokken 12.00.

Det gælder også på alle Molslinjens ruter. Så fredag middag vil skibene, hvis de er i havn, tude på Alslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Samsølinjen, Bornholmslinjen og på Kattegat.

“Vi vil gerne være med til at hædre søfolk i hele verden, og på denne måde sende en tak til også vores medarbejdere, som trækker et stort læs i denne krise”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sofolk-haedres-med-tuden-i-havnen?releaseId=13592601

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu