PRM / Spar dame gør sig klar

9. april 2018 11:13 | Af: Ritzau Info
 

Den Kongelige Ballet lægger op til en storslået ur-premiere

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Gyserhistorien Spar dame handler om verdens bedst korttrick. En ung officer sætter sig for at lære det mytiske trick -koste hvad det vil- men intet går som planlagt. Der er lagt op til en historieballet af de helt store, når Spar dame har urpremiere på Gamle Scene. Historien er skrevet af Alexander Pusjkin, og trinnene er skabt af kometkoreografen Liam Scarlett, der til hverdag er huskoreograf for Royal Ballet i London og bl.a. har koreograferet Frankenstein og En skærsommernats drøm. Scenografien og de over 100 overdådige kostumer er tegnet af den prisvindende kostume-designer Jon Morell.

Der er lagt op til den helt store kabale, når ballettens dramatiske solodanserinde, Kizzy Matiakis, spiller Spar dame, mens solist og DR-stjerne, Andreas Kaas, er den unge officer. Danserne er i topform. Skrædderne syr på livet løs. Det Kongelige Kapel varmer op til at spille Tjajkovskijs magiske musik.

Spar dame giver publikum mulighed for at være blandt de første i verden, der oplever denne overdådige ballet.

Forestillingen har premiere på Gamle Scene den 14. april kl. 20.

Kontakt:

PR og presseansvarlig, ballet Anna-Katarina Gravgaard tlf.: +45 61 70 84 94 email: akgr@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/spar-dame-gor-sig-klar?releaseId=12497507

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu