PRM / Sparekasse vil kåre Årets Håndbold-ildsjæl

5. december 2018 07:02 | Af: Ritzau Info
 

Sparekassen Kronjylland ønsker at hylde de lokale håndbold-ildsjæle og efterlyser kandidater.

Pressemeddelelse fra Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er ikke bare sponsor for det danske kvindelandshold i håndbold. Sparekassen er dybt engageret i håndboldsporten og ønsker at udbrede den til endnu flere og på den måde hjælpe sporten på vej. Det sker blandt andet gennem en podcast-serie og en YouTube-kanal, hvor håndboldstjerner giver interessante interviews og tips til håndboldtræningen.

Sparekassen støtter også håndboldsporten gennem flere lokale sponsorater, men nu ønsker den også at være med til at hylde de frivillige ildsjæle, der gør en ekstra indsats for håndboldsporten i de lokale klubber.

5.000 kroner til det lokale håndboldmiljø

Frem til 16. december efterlyser Sparekassen Kronjylland derfor ildsjæle til titlen, og alle kan indstille deres kandidat på sparkron.dk/haandbold. Blandt forslagene udvælger Sparekassen Kronjylland Årets Håndbold-ildsjæl, som modtager to billetter til en landskamp med det danske kvindelandshold i 2019. Derudover følger 5.000 kroner til et formål eller arrangement, der kan være med til at gøre en forskel i det lokale håndboldmiljø. Formålet bestemmes af Årets Håndbold-ildsjæl.

Der er tale om ildsjæle i lokale klubber og altså ikke eliteklubber og -hold, oplyser Sparekassen Kronjylland og kommer med et par eksempler: Det kan være forælderen, der altid kører børnene til kamp. Ham, der trofast får turneringsplanerne til at gå op. Hende, der trækker et stort læs med administrationen. Eller den frivillige træner, der gør noget helt unikt for klubben.

Kandidater til Årets Håndbold-ildsjæl kan indstilles frem til 16. december.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sparekasse-vil-kare-arets-handbold-ildsjael?releaseId=13565039

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu