ANNONCE

PRM / Sparta var altdominerende ved DM

24. februar 2020 15:29 | Af: Ritzau Info
 

Ved de netop overståede danske mesterskaber i atletik var Sparta med 29 medaljer suverænt den mest vindende klub

Pressemeddelelse fra Sparta Atletik og Motion

De danske mesterskaber i indendørs atletik i Odense i den forgangne weekend blev en stor succes for Sparta Atletik & Motion, som kunne rejse tilbage til København med hele 29 medaljer. Af dem var ni af guld, 12 af sølv og otte af bronze, hvilket levede helt op til forventningerne.

“Vi er ganske godt tilfreds med resultatet og antallet af medaljer. Vi havde selvfølgelig atleter, som på forhånd var store favoritter, men så var der også nogle som overraskede. Så når alt skal gøres op, så er vi rigtig godt tilfredse,” siger atletikchef Henrik Paulsen.

Der er mange Sparta atleter, der kunne fremhæves for deres indsats ved DM, men hvis man skal udvælge en, så må det være Gustav Lundholm, der vandt hele tre guldmedaljer. Lørdag vandt han på 400m, søndag var han ligeledes hurtigst på den halve distance, og han var også en del af det Sparta hold, som sejrede på 4 x 200m. Det bør også lige nævnes, at Sparta var helt suveræne i stangspring, hvor samtlige seks medaljer blev vundet af Sparta atleter.

Resultater fra DM kan ses her

Kontakt:

PR- og Pressemedarbejder Martin van Dijk tlf.: 26292691 email: martin@sparta.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sparta-var-altdominerende-ved-dm?releaseId=13588631

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu