ANNONCE

PRM / Spillede Matador med kæresten, da han fik af vide, han var blevet millionær

18. marts 2020 10:34 | Af: Ritzau Info
 

Ny vinder af Millionærgarantien på Lotto sad med matadorpenge i hånden, da et opkald kom fra Danske Spil. Manden er kronisk syg har selv-isoleret sig på grund af Corona-virus. Det giver tid til at tænke over, hvad pengene skal bruges til.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Mens en mand i halvtredserne fra Høje Taastrup Kommune søndag formiddag sad og indkøbte grunde og ejendomme i spillet Matador fik han pludselig at vide, at han var blevet millionær i virkeligheden.

Det fortæller han til Danske Spil:

-Jeg sad sammen med min kæreste og spillede, da telefonen ringede. Det var derfor lige ved, at jeg ikke tog den, siger vinderen, der har et Plus-abonnement, og fortsætter:

-Min kæreste hørte lidt brudstykker fra samtalen. Og hørte noget med Plus. Hun vidste, at jeg ønskede mig en Galaxy 20 Plus telefon og tænkte, det var det, jeg måtte have vundet. Så hun kunne slet ikke forstå, at jeg fik tårer i øjnene, som jeg gjorde. Da jeg bagefter fortalte hende, at jeg var blevet så rørt, fordi jeg pludselig var blevet en million kroner rigere, troede hun ikke på det, fortæller manden, der gerne vil være anonym.

Det var først, da han loggede ind på sin Plus-profil og kunne vise hende, at der stod et 1 tal efterfulgt af seks nuller, at hun blev overbevist. Manden havde vundet på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Skæbnen ville, at parret havde årsdag samme dag, så de havde allerede købt ind til god mad.

-Vi skålede da lige et par ekstra gange om aftenen. Men jeg tror ikke helt, vi havde forstået, hvad der var sket, så der var en meget speciel stemning, lyder det.

Parret er begge førtidspensionister, da de begge lider af en kronisk sygdom. De er derfor ekstra i risikogruppen i forhold til Coronavirussen, der hærger verden, og har selvisoleret sig derhjemme.

-Det er ikke fordi, det ændrer så meget på vores tilværelse. Vi går i forvejen ikke så meget ud, da kræfterne ikke er til det helt store. Vi er også vant til at bruge de muligheder, der er, for at bestille dagligvarer på nettet. Men det er da klart, at Corona fylder i tankerne lige nu, fortæller han.

Vinderen, der er millionær nr. 3634, fortæller dog opmuntrende og med en vis ironi, at parret jo nu har ekstra meget tid til at tænke over, hvad de skal bruge pengene til – nu hvor de alligevel ikke kan komme ud.

-Jeg har friet til min kæreste for et stykke tid siden, men et bryllup koster jo en del penge, så det har vi jo mulighed for, når verden bliver normal igen. Desuden har vi igennem flere år drømt om at tage på krydstogt, da det er en god måde at se verden på, når kroppen ikke virker optimalt. Men der går nok lang tid, før det bliver muligt.

Den heldige vinder har ellers ikke de store materielle ønsker.

-Som førtidspensionister er jo vant til ikke at have eller bruge så mange penge. Det første jeg sagde til min kæreste var faktisk, at jeg bare drømmer om at grille en hummer til sommer. Derudover skal pengene bare give os mulighed for at forsøde hverdagen lidt igennem de næste ti år. Eller hvor længe vi nu er her, lyder det.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/spillede-matador-med-kaeresten-da-han-fik-af-vide-han-var-blevet-millionaer?releaseId=13590152

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu