ANNONCE

PRM / Spotify i partnerskab med Riot Games om League of Legends

24. august 2020 12:58 | Af: Ritzau Info
 

Spotifys første esports partnerskab er en realitet. Streamingtjenesten skal skabe og udvikle et unikt univers til et af verdens mest populære spil.

Pressemeddelelse fra Spotify

Spotify annoncerer i dag sit første esport-partnerskab. Sammen med Riot Games skal Spotify skabe et unikt og sømløst lydunivers for millioner af League of Legends fans verden over.

Spotify vil nu være den eksklusive og første globale service-provider på lyd til League of Legends.

Sådan vil partnerskabet udforme sig:

  • Eksklusivt og originalt podcast-indhold: Allerede i år vil Spotify udvikle en forløbende podcast-serie, der fokuserer på League of Legends som esport.
  • Officiel League og Legends Hub: Musik er allerede en vigtig del af universet i League of Legends, men Spotify går et skridt længere og skaber en Hub fyldt med ny musik, podcasts og spillelister inspireret af spil-communitiet, såsom This is League of Legends og Official League of Legends Playlist.
  • Særlige musikøjeblikke: Spotify vil tilbyde fans et kig bag forhænget til udviklingen af Worlds Anthem med et Worlds Anthem Takeover på Spotify. Den musikalske hymne er forudset til at blive den helt store heltesang i år. Sangen bliver udgivet med en skræddersyet musikvideo og udført under åbningsceremonien til verdensmesterskaberne.

Dette er bare begyndelsen på et flerårigt partnerskab. Spotify og Riot Games har forpligtet hinanden på at fortsætte samarbejdet om at skabe unikke lydoplevelser for musik, podcasts og spilfans.

For The Record, der er Spotifys blog, byder på flere detaljer om partnerskabet.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/spotify-i-partnerskab-med-riot-games-om-league-of-legends?releaseId=13598513

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu