ANNONCE

PRM / Stadig flere pædagoger bruger høreværn

30. april 2020 06:00 | Af: Ritzau Info
 

Råb, skrig og skrål er hverdag for pædagogerne i landets institutioner. Brugen af høreværn er udbredt som aldrig før, uden det har ændret på omsorgen og nærværet.

Pressemeddelelse fra Audiovox ApS

Glade barnestemmer blander sig med skrig, gråd og råb efter opmærksomhed. Børneinstitutionerne er fyldt med støj, der kan føre til lydfølsomhed, tinnitus, stress, hovedpine og øget sygefravær blandt pædagogerne i de mere end 17.800 kommunale og selvejende institutioner og dagtilbud i Danmark.

– Larmen i en institution kan være invaliderende. Heldigvis bliver flere og flere pædagoger opmærksomme på den negative effekt ved længevarende udsættelse for støj, og de bliver bedre til at beskytte deres hørelse i deres arbejde, forklarer Mensur Paso, direktør i Audiovox, der til dato har leveret høreværn til pædagoger i over 300 institutioner.

Ifølge en rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø er pædagoger blandt de faggrupper, der er mest udsat for larm på arbejdspladsen. Derudover oplever https://arbejdsmiljodata.nfa.dk/downloads/Fakta_om_Arbejdsmiljoe_og_Helbred_2018_01_29_v3_FINAL.pdf”>rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø er pædagoger blandt de faggrupper, der er mest udsat for larm på arbejdspladsen. Derudover oplever

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu