ANNONCE

PRM / Stinto opruster med ny business development director i globalt sats

28. oktober 2020 07:04 | Af: Ritzau Info
 

Den danske sustainable startup-virksomhed Stinto ansætter Peter Juul Hansen som ny business development director. Peter Juul Hansen er tidligere salgs- og marketingdirektør i blandt andet Scan Office og Rosendahls.

Pressemeddelelse fra Stinto

Tech-virksomheden Stinto har ambition om at erobre det globale marked med deres stærke contact management platform. For kort tid siden ansatte Stinto Lasse Garby som CCO, og nu styrkes virksomhedens internationale planer yderligt med ansættelsen af den kommercielt erfarne Peter Juul Hansen i rollen som business development director.

– På mange måder var det nemt at sige ja-tak til tilbuddet fra Stinto, De har produktet, muligheden og ambitionen om at blive den næste store danske bæredygtige tech startup succes, og det var afgørende for, at jeg tog jobbet. Her kan jeg kan være med fra starten og præge virksomheden indenfor dens ambitiøse mål, siger Peter Juul Hansen.

20 år på den kommercielle scene

Med mere end 20 års erfaring som blandt andet salgs- og marketingdirektør i virksomheder som Strålfors – PostNord, Rosendahls og senest Scan Office ved Peter Juul Hansen om nogen, hvad der rør sig på den kommercielle scene, og hvilke udfordringer virksomheder i dag slås med.

– For få år siden var det Big Data, der var nøgleordet – i dag er det i langt højere grad Right Data, som er i fokus, lyder det fra Stintos ny business development director, som tiltrådte stillingen den 1. oktober 2020.

Ifølge Peter Juul Hansen er den korrekte og opdaterede data på kontaktniveau i dag en kæmpe udfordring for virksomhederne. Og Stintos platform løser derfor et reelt problem ved, at virksomhedens kontaktinformationer automatisk opdateres via den enkeltes medarbejders smartphone, der taler sammen med virksomhedens CRM-system.

– At have korrekt og opdateret data er nøglen til vækst og gode beslutninger i enhver virksomhed. Stintos løsning understøtter netop det, samtidig med at virksomheden får en positiv indvirkning på deres bæredygtighedsregnskab, da vi afliver det trykte visitkort og erstatter det med en digital løsning, som er fremtidssikret, siger Peter Juul Hansen

Bæredygtigt alternativ til 10 milliarder visitkort

Den danske startup er kommet godt fra start med mere end 25.000 brugere fordelt på både små og store virksomheder, men Stinto har ambitioner om at nå endnu bredere ud med deres bæredygtige alternativ til de anslåede 10 milliarder visitkort, der bliver produceret på verdensplan om året.

– Vi er rigtig glade for at have Peter ombord i Stinto familien. Med sin store erfaring og stærke kundeorientering vil han utvivlsomt styrke vores kommercielle team markant, siger medstifter Kåre Sand.

– Sammen med Lasse Garby, CCO og det øvrige team glæder jeg mig til at opbygge og videreudvikle strategierne og ikke mindst møde en masse kunder, hvor løsningen har sin berettigelse. Der er nok at tage fat på, og interessen er stor, siger Peter Juul Hansen

Kontakt:

Peter Juul Hansen
Business Development Director, Stinto
(+45) 41 37 87 60
pjh@stinto.com

Kåre Sand
Bestyrelsesformand, Stinto
ks@stinto.com

Anne-Sofie Moe H. Sørensen
CMO, Stinto
(+45) 28 69 03 07
as@stinto.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/stinto-opruster-med-ny-business-development-director-i-globalt-sats?releaseId=13603242

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu