ANNONCE

PRM / Stor uddannelsesinstitution Går live på Youtube

19. november 2020 13:11 | Af: Ritzau Info
 

NEXT Uddannelse København tager med online live-event vejlednings-udfordringen op under corona-krisen.

Pressemeddelelse fra NEXT Uddannelse København

Stor uddannelsesinstitution Går live på Youtube

NEXT Uddannelse København tager med online live-event vejlednings-udfordringen op under corona-krisen.

Corona-krisen har i den grad påvirket ungdomsuddannelserne i 2020. I foråret blev alle elever i en længere periode sendt hjem til online-undervisning og på trods af, at alle eleverne igen var tilbage på skolerne i august, opstod en ny udfordring. Vejledningen af unge i grundskolen er nemlig svækket markant for tiden, da Undervisningsministeriet pt. har besluttet at lukke ned for bl.a. brobygningsforløb mellem grundskolen og ungdomsuddannelserne for at mindske smittespredningen.

Alternativ løsning på vigtig opgave

Det har fået NEXT Uddannelse København til at gå en alternativ vej i forsøget på at give unge grundskoleelever vejledning om skolens over 40 erhvervsuddannelser, seks gymnasier og 10. klasses-tilbud.

Torsdag den 26. november kan alle interesserede således følge en live-event på Youtube fra kl. 17.00, og administrerende direktør på NEXT Ole Heinager håber, at mange unge og deres forældre vælger at følge med.

– Vi har for tiden en ekstra stor opgave med at sikre, at de unge er godt klædt på til at tage et afklaret uddannelsesvalg. De seneste år har vi intensiveret arbejdet med at udbrede viden om specielt vores erhvervsuddannelser, og det vil være rigtig ærgerligt, hvis den nuværende situation resulterer i, at de unge ikke kender alle deres muligheder. Derfor er vi naturligvis klar til at finde nye løsninger og sikre, at der stadig er mulighed for at få den nødvendige viden forud for uddannelsesvalget, udtaler Ole Heinager, og pointerer, at showet ikke kun er for grundskolelever:

– På flere af vores erhvervsuddannelser er mange af dem, der starter, mellem 20 og 30 år, så jeg håber også, at vi når ud til de lidt “ældre” unge.

Mulighed for personlig vejledning

Eventen varer en halv time og undervejs vil seerne have mulighed for at chatte og stille spørgsmål. Ti uddannelsesrådgivere sidder desuden klar ved telefoner for at give personlig vejledning, både under og efter eventen. Jakob Sønder Lind, der er uddannelsesrådgiver, bliver vært til eventen. Han håber, at mange har mod på en dialog.

– Vi håber selvfølgelig, at en masse unge vælger at følge med og tage imod tilbuddet om personlig vejledning via telefonen. Vi ved, at det kan være svært at finde rundt i de mange uddannelsestilbud, så det kan være meget frugtbart at snakke med en rådgiver, siger Jakob Sønder Lind, der glæder sig til showet – ikke mindst fordi, at det er NEXT egne elever, der står for produktionen.

– Hele eventen bliver produceret af vores egne dygtige film- og tv-produktionselever, ligesom vores kosmetikerelever sørger for, at vi alle ser godt ud på aftenen, fortæller uddannelsesrådgiveren.

Eventen bliver sendt fra NEXT Campus på Nørrebro og kan følges på Youtube via dette link https://youtu.be/9NCKte7yEHUfra kl. 17.00 til 17.30 torsdag den 26. november. Det er muligt at forhåndstilmelde på nextkbh.dk/live, hvis man vil have tilsendt en reminder samt linket forud for eventen.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/stor-uddannelsesinstitution-gar-live-pa-youtube?releaseId=13604698

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu