ANNONCE

PRM / Succes i Tyskland giver mod på mere

25. februar 2020 11:50 | Af: Ritzau Info
 

Med et års fokus på det tyske lånemarked, er dette nu blevet MoneyArcher’s største marked.

Pressemeddelelse fra MoneyArcher.com

MoneyArcher startede tilbage i 2013 med lån penge i Danmark, men de sidste par år, er det kommet mere og mere fokus på, ikke kun at hjælpe danskerne med at finde det rigtige lån.

“Vi har specielt det sidste års tid haft stort fokus på det tyske marked, og det begynder i høj grad at kunne ses”, udtaler Rolf Hansen fra MoneyArcher.

Dette betyder konkret at det tyske marked nu er blevet til deres største, hvorfra der hver måned kommer flere tusinde for at tjekke deres lånemuligheder ud.

Den tyske succes har givet dem ekstra blod på tanden. “Vi har set hvad vi kan opnå med hårdt arbejde og fokus, og er sikre på vi også kan vokse betydeligt i mange andre lande” kommer det fra Rolf.

I 2020 er planen udover at vokse endnu mere i Tyskland, da også at have fokus på endnu flere lande. Dette gælder flere andre europæiske lande såsom Spanien og Frankrig, men også det store amerikanske marked, er man så småt begyndt at undersøge mulighederne for rigtigt at komme ind på.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/succes-i-tyskland-giver-mod-pa-mere?releaseId=13588784

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu