ANNONCE

PRM / Succes ved genåbning af float center

23. april 2020 13:54 | Af: Ritzau Info
 

Parret bag pause recovery studio genåbnede onsdag dørene for gæster med en vis nervøsitet efter en måneds lukkeperiode.

Pressemeddelelse fra pause recovery studio

Det var med en vis nervøsitet at pause recovery studio åbnede i denne uge. Efter en længere påtvungen lukkeperiode pga. corona, gav regeringen blandt andet tilladelse til at spaklinikker måtte åbne op igen. Men bekymringerne om kunderne ville komme, viste sig overflødige. Da dørene til pause recovery studio på Frederiks Plads i centrum af Aarhus åbnede klokken 10, stod de første gæster allerede klar, og da stedet lukkede klokken 22, havde dagen budt på et af de største salg nogensinde. Omsætningen blev faktisk kun overgået af black friday sidste år, og enkelte dage i julemåneden.

Som nystartet studio inspireret af tilsvarende wellnessstudios i de amerikanske storbyer, ramte coronakrisen hårdt for ejerparret Signe og Jonas Klit. Pause recovery studio åbnede som det første af sin slags i Aarhus i september sidste år. I løbet af kort tid havde parret bygget en solid kundekreds op, og gæster kom kørende helt fra København, Odense og Ålborg for at prøve de nye former for wellnessbehandlinger. Tæppet blev dog trukket væk under forretningen, da ny coronavirus for alvor ramte Danmark i starten af marts. Men åbningen af Danmark giver parret håb om, at gæsterne vil komme retur. Signe og Jonas tror nemlig, at danskerne nu trænger til ro og forkælelse i en kaotisk tid, og indretningen i studioet er lynhurtigt blevet ændret, så der altid kan være 2 meter imellem gæster og ansatte. Floating foregår i et sterilt miljø, mens andre behandlingsformer som infrarød sauna og massage boots som altid rengøres og afsprittes efter hver gæst.

I pause recovery studio kan man blandt andet prøve floating terapi, hvor man flyder vægtløs i en specieldesignet tank fyldt med kropstempereret vand mættet med salt. I 60 minutter ligger man isoleret fra omgivelserne i lydtætte omgivelser og totalt mørke, og det er noget, der gør indtryk på de fleste. “Når vores gæster kommer ud efter deres første float, har de ofte svært ved at beskrive, hvordan det var”, siger Signe, som er daglig leder i pause recovery studio. “Det er fuldstændig uvant at være isoleret på den måde, men folk er utrolig glade og afslappede”. En del vælger at dele oplevelsen med en partner, da pause studio som det eneste sted i Danmark tilbyder par-float i en lukket float kabine.

Floating terapi blev opfundet i 1950’erne i USA, og teknikken med floating, hvor man fjerner alle sanseindtryk fra hjernen i en periode, blev brugt til forskning indenfor mental sundhed. I dag forskes der fortsat for de gavnlige virkninger ved at give hjernen en total pause, og der er påvist gode resultater for eksempelvis folk med stress, søvnløshed, smerter og angst, ligesom de amerikanske elitesoldater i Navy Seals bruger floating til at restituere efter hjernerystelser.

Kontakt:

Signe Bak Klit på 8118 6400 eller signe@pausestudio.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/succes-ved-genabning-af-float-center?releaseId=13592252

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu