ANNONCE

PRM / Succesfuld podcast bliver til nyt one-man show

7. september 2020 10:01 | Af: Ritzau Info
 

Tragedie og komedie mødes i voldsomt underholdende forening når den erfarne komiker Geo drager på Danmarksturné med sit nye one-man show “Søn af en Psykopat” i 2021. Han besøger Sydsjællands største kulturcenter den 7. april 2021.

Pressemeddelelse fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Mange danskere har allerede stiftet bekendtskab med Geos traumatiske barndom med en psykopatisk far gennem hans yderst succesfulde podcast “Kan man tilgive en psykopat?”, hvor han råt for usødet har formidlet de skrøbelige og tabuiserede historier til stor ros og anerkendelse.

I hans nye show “Søn af en psykopat” åbner Geo på ny op for den vanvittigt tragiske – og ikke mindsk komiske – beretning om forholdet til sin psykopatiske far. Historierne i showet er lige så morsomme, som de er ekstreme og tankevækkende.

Showet er bogstaveligt talt skrevet i blod og tårer, og på vildeste humoristiske vis jonglerer Geo med disse skrøbelige og tabuiserede oplevelser, som tegnede de første 40 år af hans liv.

“Et monster som min far findes derude i så mange afskygninger. Jeg overvandt monsteret i mit liv og lærte at spotte en psykopat på den hårde måde. Og nu hvor det hele er på den anden side, fremstår mange af oplevelserne som psyko-sjove og er så utrolig befriende at grine af.”

Den erfarne komiker har været med i et hav af tv-produktioner, podcasts og radioprogrammer, siden han startede sin karriere i 1996. Han har leveret stærke comedy-shows siden 2002, hvor han senest var på landevejen med Thomas Skov i 2018 med deres hylende morsomme show “Hva’ så nu?”.

Billetterne til showet er til salg nu og kan købes på www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor.

Kontakt:

kulturcenterleder John Nørbjerg tlf.: 2024 5340 email: jonor@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/succesfuld-podcast-bliver-til-nyt-one-man-show?releaseId=13599417

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu