ANNONCE

PRM / Sundhed.dk er ikke tilgængelig tirsdag aften

8. december 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Det er ikke muligt at logge på sundhed.dk tirsdag den 8. december mellem kl. 17 og kl. 23. Brugere kan tjekke deres COVID-19 svar på appen MinSundhed.

Pressemeddelelse fra sundhed.dk

Sundhed.dk gennemfører fejlrettelser og opdateringer tirsdag den 8. december mellem kl. 17 og kl. 23. Det betyder, at man ikke kan logge på sundhed.dk i det tidsrum.

Appen MinSundhed er ikke berørt af nedlukningen, så brugere kan logge på her og tjekke deres COVID-19 svar. Vi opfordrer dog til, at dem der kan vente, først tjekker deres svar onsdag, så appen ikke overbelastes.

Det er muligt, i de fleste tilfælde, at se COVID-19 svar i MinLæge-appen. Borgere i Region Sjælland eller Region Hovedstaden, der er blevet testet på et hospital kan desuden se deres svar på MinSundhedsplatform.

Sundhed.dk beklager ulejligheden.

Kontakt:

Pressevagt tlf.: 53703002 email: iro@sundhed.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sundheddk-er-ikke-tilgaengelig-tirsdag-aften?releaseId=13605839

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu