ANNONCE

PRM / Sundhed.dk er ikke tilgængelig tirsdag aften

9. november 2020 15:05 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag den 10. november mellem kl. 17.00 og kl. 02.00 er sundhed.dk og MinSundhed midlertidigt lukket, mens siden bliver fejlrettet og opdateret.

Pressemeddelelse fra sundhed.dk

Sundhed.dk gennemfører en række fejlrettelser og opdateringer tirsdag den 10. november mellem kl. 17 og kl. 02. Det betyder desværre, at man ikke kan logge på sundhed.dk og appen MinSundhed i det tidsrum.

Du kan i de fleste tilfælde tjekke dit COVID-19 prøvesvar i MinLæge-appen, og hvis du bor i Region Hovedstaden eller Region Sjælland kan du også tjekke dit COVID-19 prøvesvar på Min Sundhedsplatform.

Vi er i sundhed.dk klar over, at tidspunktet for opdateringen er meget dårligt for borgere, der gerne vil tjekke deres COVID-19 svar. Det beklager vi meget. Vi har forsøgt at rykke opdateringen til et andet tidspunkt, men det har desværre ikke været muligt.

For at undgå, at der kommer for stort pres på siden, når den åbner igen, opfordrer vi til, at alle der har mulighed for at vente med at se deres prøvesvar, ikke logger ind på sundhed.dk onsdag morgen, men venter med at logge på til senere på dagen.

Kontakt:

Kommunikationskonsulent Hanne Degnbol tlf.: 31 71 99 74 email: hde@sundhed.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sundheddk-er-ikke-tilgaengelig-tirsdag-aften?releaseId=13603937

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu