PRM / Sunset Boulevard åbner på ny i Rosengårdcentret: De første 50 får et års gratis burgere

6. juni 2018 14:32 | Af: Ritzau Info
 

Torsdag den 7. juni slår Sunset Boulevard dørene op til deres nye lokaler i Rosengårdcentret i Odense. De første 50 kunder, der bestiller en stor menu, får et års forbrug af burgere kvit og frit.  

Pressemeddelelse fra Sunset Boulevard

Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense åbner i deres nye lokaler torsdag den 7. juni klokken 10.00. Med en ny placering i centret, nyt interiør og nyt køkken er forventningerne til åbningen store i byen, hvor kædens allerførste restaurant slog dørene op i 1996.

– Den nye restaurant er lavet i en helt ny stil og tone, og køkkenet er i et helt nyt design. Det vigtigste vil dog altid være det, man sætter tænderne i – er maden ikke lækker, kan oplevelsen altså ikke reddes af en flot restaurant. Netop derfor udvider vi også menukortet med en række nye, frisklavede produkter, og jeg glæder mig meget til at kunne give gæsterne en rigtig god oplevelse, fortæller Anne Goldek, restaurantchef i den nye Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense.

Et års forbrug af burgere til de 50 første

En moderne og nyrenoveret restaurant er dog ikke det eneste, kunderne i Rosengårdcentret kan glæde sig til. Når dørene åbnes torsdag den 7. juni klokken 10.00, kan de første 50 kunder nemlig sikre sig et års forbrug af burgere.

– De første 50 kunder, der køber en stor menu, får et kuponhæfte, der kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et år, så det gælder om at være hurtig, siger Anne Goldek.

Tid og sted

Sunset Boulevard i Rosengårdcentret i Odense slår dørene op i de nye lokaler torsdag den 7. juni klokken 10.00.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sunset-boulevard-abner-pa-ny-i-rosengardcentret-de-forste-50-far-et-ars-gratis-burgere?releaseId=12998433

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu