PRM / Sunset Boulevard genåbner i Randers: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

28. maj 2018 14:27 | Af: Ritzau Info
 

Tirsdag den 29. maj genåbner Sunset Boulevard i Randers, hvor de første 50 kunder kan få et års forbrug af burgere. En af branchens bedste restaurantchefer er hentet ind for at gøre spisestedet til Randers og omegns foretrukne.

Pressemeddelelse fra Sunset Boulevard

Sunset Boulevard, som ligger ud til motorvejen på Gl. Aarhusvej, genåbner den 29. maj klokken 10.00 efter en kortere lukkeperiode. Med nyt interiør, nyt køkken og ny ledelse er forventningerne til åbningen store.

– En moderne, nyrenoveret restaurant er ikke det eneste, vi tilbyder kunderne. Vi giver også vores kunder muligheden for at få et års forbrug af burgere. Vi udlodder nemlig kuponhæfter til de 50 første gæster i køen, som køber en stor menu efter klokken 10. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år, så det handler om at være hurtig, fortæller Sara Yelva, ny restaurantchef hos Sunset Boulevard i Randers.

En af branchens bedste

I forbindelse med genåbningen er Sara Yelva ansat som ny restaurantchef med ansvar for den daglige drift i restauranten. Inden skiftet til Randers har hun været restaurantchef på Sunset Boulevard i Risskov, hvor hun imponerede med sine gode resultater. Den 21-årige restaurantchef får da også roser med af både kunder og kollegaer, og hendes erfaring og professionalisme skal styrke restauranten i Randers.

– Vi har headhuntet Sara til at lede den nye Sunset Boulevard i Randers, da hun er blandt de absolut bedste i branchen. Det vigtigste vil altid være, hvad man sætter tænderne i – Sara har Sunset i blodet og kender menukortet ud og ind, og hun kan om nogen servere en frisklavet burger hurtigt, effektivt og lige efter opskriften. Derudover har hun et smittende humør og er supergod til at sikre, at gæsterne altid får en god oplevelse, når de besøger os, forklarer Jens Broch, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard.

Skarp konkurrence om sommertrafikkanterne

Med placering ud til motorvejen satser restauranten på, at mange sommertrafikkanter vil svinge omkring i forbifarten. Sunset Boulevard får konkurrenten Burger King som nabo, og den nye restaurantchef ser frem til kampen om kunderne.

– Vi ser kun konkurrencen som en god ting. Da vi er flere restauranter samlet på ét sted, tiltrækker det flere gæster til området. Vores nye lækre rammer, som matcher vores gode mad, vil uden tvivl gøre Sunset Boulevard til det foretrukne spisested, fortæller Sara Yelva.

Tid og sted

Den nye Sunset Boulevard i Randers slår dørene op tirsdag den 29. maj klokken 10.00 i de nyrenoverede lokaler på Gl. Aarhusvej 3.

Kontakt:

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sunset-boulevard-genabner-i-randers-forste-50-gaester-far-gratis-burgere-i-et-ar?releaseId=12924386

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu