ANNONCE

PRM / SuperBrugsen åbner en ny butik i Hedehusene, og den eksisterende SuperBrugsen bygges om til fakta

11. september 2020 12:15 | Af: Ritzau Info
 

I forbindelse med etablering af en ny SuperBrugsen i den nye bydel Nærheden i Hedehusene vest for København, bliver den eksisterende SuperBrugsen på Vesterkøb lavet om til en fakta.

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

SuperBrugsen åbner ny butik i Hedehusene den 25. september. Det sker i den nye bydel Nærheden syd for jernbanen i den idylliske stationsby mellem København og Roskilde.

Samtidig bygges den eksisterende SuperBrugsen på Vesterkøb om til en fakta. Dermed får Hedehusene to fakta-butiker og en SuperBrugsen.

“Jeg er super glad for, at vi med den nye butik får endnu bedre mulighed for at vise kunderne, hvad vores kvalitetssupermarked kan levere med slagter og delikatesse, økologi, frisk brød og stort udvalg af frugt og grønt,” siger konsitueret kædedirektør Jesper Gottschalck Jensen.

I fakta ser kædedirektør John Hornbech Christensen frem til at kunne åbne en ekstra butik i byen.

“Vi gælder os til at åbne en topmoderne ny butik, der har fous på økologi til priser, som alle kan være med på. Hele butikken bliver ombygget og parkeringspladsen bliver restaureret,” fortæller John Hornbech Christensen.

SuperBrugsen Vesterkøb påbegynder ombygningen den 20. september, og den nye fakta er klar til at åbne i begyndelsen af november.

Personalet i SuperBrugsen på Vesterkøb vil i videst muligt omfang blive tilbudt ansættelse i den nye SuperBrugsen Nærheden eller andre Coop-butikker.

Kontakt:

Konstitueret kædedirektør i SuperBrugsen Jesper Gottschalck Jensen: 26 77 03 01
Kædedirektør i fakta John Hornbech Christensen: 52 21 35 21
Kommunikations- og analysechef Lars Aarup: 30 91 92 66

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/superbrugsen-abner-en-ny-butik-i-hedehusene-og-den-eksisterende-superbrugsen-bygges-om-til-fakta?releaseId=13599724

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu