ANNONCE

PRM / SuperBrugsen Hørning og Coop går sammen: Bygger fremtidens lavprissupermarked

24. september 2020 09:00 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Coop Danmark A/S

SuperBrugsen Hørning og Coop har indgået en aftale om, at det bliver Danmarks nyeste kæde, Coop 365, der skal åbne på Torvet i Hørning.

Her er SuperBrugsen/Hørning Brugsforening i samarbejde med Bach Invest allerede i fuld gang med et byggeri, der kommer til at omfatte 28 lejeboliger og en 1200 kvm. stor dagligvarebutik.

Planen er, at det skal stå færdig om ca. et år. Coop overtager lejemålet 27. august 2021, og forventer at åbne den nye butik for kunderne i løbet af september næste år.

“Med byggeriet sikrer vi, at det velfungerende handelsliv omkring Torvet med de mange gode specialbutikker og SuperBrugsen styrkes og bliver endnu mere attraktiv for kunderne,” siger uddeler Jens F. Grøftehauge, SuperBrugsen Hørning.

Coops nye adm. direktør, Kræn Østergård Nielsen, besøgte forleden Hørning. Han er glad for aftalen mellem Coop og SuperBrugsen Hørning – hvor han i øvrigt selv begyndte sin karriere som salgsassistent 25 år siden.

“Dette er et godt eksempel på, hvordan samarbejdet skal fungere i Coop Familien. En stærk brugsforening styrker med investeringer det lokale handelsliv og Coop lejer sig ind med det nyeste og bedste til den placering, vi har til kunderne,” siger Kræn Østergård Nielsen.

Coop 365 er navnet på Coops nye bud på fremtidens lavprissupermarked. De første test-butikker er netop med stor succes åbnet 13 forskellige steder i Danmark.

Medarbejderne fra den nuværende Fakta på Nørre Allé 16, der kun er halvt så stor som den nye, vil flytte med over i den nye butik.

Yderligere information:

Uddeler Jens F. Grøftehauge, SuperBrugsen Hørning, 8692 1051

Adm. direktør Kræn Østergård Nielsen, Coop, 5221 3201

Foto til fri brug:

Uddeler Jens F. Grøftehauge og adm. direktør Kræn Østergård Nielsen glæder sig over samarbejdet og ser frem til at den nye Coop 365 kan åbne

(Foto: Palle Peter Skov)

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/superbrugsen-horning-og-coop-gar-sammen-bygger-fremtidens-lavprissupermarked?releaseId=13600573

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu