ANNONCE

PRM / SUSE tilbyder gratis styresystem og containerteknologier til fabrikanter af medicinaludstyr i kampen mod COVID-19

26. marts 2020 12:18 | Af: Ritzau Info
 

SUSE tilbyder gratis sine ydelser til sit open source-styresystem og containerteknologier for at hjælpe fabrikanter med at få deres medicinaludstyr hurtigere ud på markedet. Kunder inden for fremstilling af lægemidler, forskning og laboratorier bruger allerede SUSEs teknologi i kampen mod COVID-19.

Pressemeddelelse fra SUSE

SUSE, verdens største uafhængige open source-softwareselskab, har forpligtet sig til at hjælpe alle organisationer, der producerer medicinsk udstyr i kampen mod COVID-19. Derfor tilbyder SUSE sine ydelser gratis, såsom support og vedligeholdelse af selskabets styresystem og containerteknologier, der kan blive indlejret i og køre på det medicinske udstyr. Disse SUSE-løsninger er tilgængelige nu for at hjælpe producenter med at få deres produkter hurtigere ud på markedet.

“Den nuværende globale pandemi kræver mere af os, end at vi blot forsøger at overleve som selskaber og individer,” siger SUSEs CEO Melissa Di Donato. “Vi er fast besluttede på at hjælpe andre, så meget vi kan ved at gøre det, vi er bedst til. Vi har banebrydende open source-teknologi og know-how, der kan hjælpe andre i kampen for at redde liv, og vi vil dele det med det samme, uden omkostninger. Vores kunder, partnere og fællesskaber kender til og deler vores forpligtelse til at gøre en forskel – og det gælder også vores naboer og medmennesker overalt på kloden.”

SUSE Linux Enterprise er et styresystem, der kan bygges ind i og hjælpe med at køre forskellige typer af enheder, hardware og udstyr. SUSE Embedded Linux indeholder et optimeret system footprint for specifikke produkter, heriblandt medicinsk udstyr.

Containerteknologier fra SUSE inkluderer SUSE CaaS Platform, der gør det muligt for selskaber at bruge Kubernetes til lettere at indsætte og styre container-baserede applikationer og ydelser, og SUSE Cloud Application Platform, som bringer en avanceret cloud native udvikleroplevelse til Kubernetes, så selskaber kan få applikationer til skyenog udstyr hurtigere ud på markedet. Disse teknologier giver også større sikkerhed og pålidelighed til enhver enhed, de kører på eller styrer.

SUSE kunder inden for fremstilling af lægemidler og forskning samt nationale laboratorier over hele verden bruger allerede supercomputere, der kører SUSE Linux Enterprise til at finde løsninger på problemer relateret til COVID-19, bl.a. forebyggelse og behandling.

Er du interesseret i at få mere at vide om SUSEs tilbud om hjælp i kampen mod COVID-19, bedes du kontakte SUSE på mailadressen CCO@suse.com.

Kontakt:

Simon, konsulent, Frontpage

M: simon.from@frontpage.dk

T: 30 31 57 62

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/suse-tilbyder-gratis-styresystem-og-containerteknologier-til-fabrikanter-af-medicinaludstyr-i-kampen-mod-covid-19?releaseId=13590701

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu