PRM / Svendborgenser hædres for cykelindsats

2. november 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Ildsjæl fra Svendborg modtager prisen som Årets Cykeldynamo ved Cyklistforbundets Landsmøde 2018 i Vejle. Marianne Kildebjerg hædres for sin vedholdende og målrettede indsats for at sætte cykelsagen i Svendborg på dagsordenen.

Pressemeddelelse fra Cyklistforbundet

Cyklistforbundet hædrede på sit landsmøde i Vejle den 27. – 28. oktober Marianne Kildebjerg fra Cyklistforbundets lokalafdeling i Svendborg og Grethe Eskildsen fra Cyklistforbundets lokalafdeling i Viborg med prisen som Årets Cykeldynamo.

Prisen gives ifølge formand i Cyklistforbundet, Jette Gotsche, til en person, som har gjort en stor indsats for Cyklistforbundets arbejde og for cykling især i sit lokalområde.

– Der findes mange engagerede ildsjæle, som gør et stort og værdsat arbejde for cykelsagen. Prisen er derfor et taknemmeligt skulderklap for den store personlige indsats, siger Jette Gotsche.

Til stor inspiration for andre
Prisen blev overrakt på Cyklistforbundets netop overståede landsmøde 2018 i Vejle.

Jette Gotsche fremhævede i sin tale til Marianne Kildebjerg en vedholdende og målrettet indsats for at sætte cykelsagen i Svendborg på dagsordenen:

– Marianne har gennem et stærkt og engageret samarbejde med skoler, gymnasier, Cykeltutten og andre aktører skabt stor synlighed for cykelsagen i lokalområdet. Marianne formår også at dele sin begejstring over lokale aktiviteter, ikke kun med folk omkring hende, men også på eksempelvis Facebook, til stor inspiration for andre.

Jette Gotsche beskrev prismodtageren som et engageret menneske, der har arbejdet entusiastisk og vedholdende for cykelsagen i Svendborg de seneste år.

– Marianne varetager rollen som Cyklistforbundets repræsentant i Svendborg. Hun har været aktivt involveret i mange projekter, f.eks. indvielsen af Cykelrute N8 i maj måned i år. Hun blander sig i debatten og stiller op til interview for eksempel om højresving for rødt, og hvor det kan være relevant i nærområdet. Herfra skal lyde et stort tak.

Kontakt:

Ønsker du kontakt til Marianne Kildebjerg og/eller yderligere informationer om prisen, er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder i Cyklistforbundet, Anne Forsbøl, på telefon 40 70 83 59 eller anf@cyklistforbundet.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/svendborgenser-haedres-for-cykelindsats?releaseId=13563439

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu