PRM / Sverigedemokraterne kan blive Sveriges største parti!

28. august 2018 16:12 | Af: Ritzau Info
 

Når svenskerne den 9. september går til valg, kan den politiske sammensætning af Riksdagsvalget ændre sig markant efter stemmerne er talt op

Pressemeddelelse fra NordicBet

Sverigedemokraterne har overhalet den typiske venstre-højre debat om velfærdsspørgsmål indenom, og har sat politisk dagsorden med partiets stærke indvandrerkritik. Det kan nu vende op og ned på det politiske Sverige.

Skal man tro de seneste meningsmålinger, står Sverigedemokraterne til et kanonvalg og en fordobling af partiets mandater. Sverigedemokraterne står til at få op mod hele 25 procent af de svenske stemmer, og det vil i givet fald gøre dem til landets største parti foran Socialdemokraterne.

NordicBet har naturligvis odds på det dramatiske svenske valg, og ender Sverigedemokraterne med at blive Sveriges største parti, bliver man belønnet med odds 1,70. Se flere odds på det svenske valg her:

Hvilket parti bliver størst i Sverige efter valget den 9. september?

Sverigedemokraterne 1,70

Socialdemokraterne 1,85

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Svensk Politik

Kontakt:

Henrik Olsson, Head of Marketing, Betsson Group Denmark
Mail: henrik.olsson@betssongroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sverigedemokraterne-kan-blive-sveriges-storste-parti?releaseId=13423001

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu