ANNONCE

PRM / Sydbank opgraderer i Sønderborg

28. oktober 2020 11:31 | Af: Ritzau Info
 

Sydbanks filial i Sønderborg bliver igen til områdehovedkontor. Med opgraderingen følger et endnu stærkere fokus på den gode relation til kunderne i et af bankens kerneområder.

Pressemeddelelse fra Sydbank A/S

Sydbank er født i Sønderjylland, og Sønderborg har traditionelt set været arnested for en stor del af bankens aktiviteter. I en periode har bankens filial på Jernbanegade været drevet som filial med fælles ledelse i Aabenraa – men nu skal Sønderborg igen have sit eget områdekontor.

– Jeg glæder mig helt vildt. Kunderne kommer til at opleve en helt ny-renoveret bank og et super dedikeret og stærkt hold. Vi er et stort hus med mange rådgivere, så når man kommer her, vil man også opleve, at her er meget viden samlet på et sted, siger områdedirektør Bente Skylvad, der har drevet filialen i 10 år.

Områdekontoret samler kompetencerne
Med betegnelsen områdekontor følger både større beslutningskraft og flere specialister, så mange funktioner er samlet under samme tag. Og det får betydning for kunderne, siger Bente Skylvad, og tilføjer:

– Det betyder, at vi kan yde en endnu hurtigere og bedre service – også i de mere komplekse sager. Sydbank er en bank, der både er stor nok til at have alle de rigtige kompetencer – og nærværende nok til at være helt tæt på kunderne. Vi er et stærkt, fagligt, finansielt sted. Og det ser jeg frem til at kunne bygge endnu mere på i fremtiden, lyder det fra områdedirektøren, som også selv bor i byen.

– Og det er vigtigt. Vi bor her alle sammen; vi i kender området og menneskene. Vi har en stærk tradition for at være massivt til stede – Sydbank er byens bank, og det skal vi blive ved med at være, siger Bente Skylvad.

Område Sønderborg i Sydbank svarer geografisk til Sønderborg Kommune. Status som områdekontor er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Kontakt:

Kontakt: Områdedirektør Bente Skylvad: 20 32 65 10

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sydbank-opgraderer-i-sonderborg?releaseId=13603259

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu