ANNONCE

PRM / Sydbank satser stærkt på Nordjylland

28. oktober 2020 11:32 | Af: Ritzau Info
 

Sydbanks filial i Aalborg bliver opgraderet til områdehovedkontor. “Vi kan stadig se masser af muligheder i det nordjyske”, lyder det fra den nyudnævnte områdedirektør.

Pressemeddelelse fra Sydbank A/S

Sydbank har været repræsenteret i Aalborg i mange år – men som en filial under Aarhus. Det ændrer sig nu, hvor Nordjylland bliver et område i banken med hovedkontor i Aalborg.

– I Sydbank ser vi et enormt potentiale på den nordjyske markedsplads og ved at indrette et områdekontor, styrker vi indsatsen yderligere. Vi bliver taget godt imod og har været på en sund vækstrejse længe. Man kan sige, at de sønderjyske værdier passer godt ind i det nordjyske, og det er på den baggrund, at vi nu øger fokus endnu mere, fortæller den nye områdedirektør Claus Starbæk-Ravnborg.

Sydbank vil være den mest værdiskabende relations-bank i Nordjylland

Sydbank er Danmarks tredjestørste erhvervsbank og det nylige opkøb af Alm. Brand Bank har betydet vækst på privatkundeområdet, også i Nordjylland. Begge kundegrupper får glæde af det nye nordjyske fokus.

– Det her med en stærk og handlekraftig decentral organisation er en del af Sydbanks DNA. Og med udnævnelsen til områdekontor følger flere muligheder, herunder større beslutningskompetence. Det betyder, at vi kan tilbyde endnu hurtigere sagsbehandling, også i de større og mere komplekse sager, samtidig med at det sker med udgangspunkt i forståelse for de lokale forhold og behov, forklarer Claus Starbæk-Ravnborg, som selv bor i Gug; han har stået i spidsen for Sydbanks filial i Aalborg de seneste tre et halvt år.

– Jeg glæder mig meget til at skulle fortsætte vækstrejsen og samtidig øge Sydbanks tilstedeværelse yderligere i Nordjylland. Vi har et særligt godt tag i erhvervskunderne, og nu kan vi snart pakke vores værditilbud rigtigt ud på nordjysk og designe vores forretningsmodel efter de behov og de mennesker, som vi omgås på den lokale markedsplads. Det er også en stor styrke, at de tre forretningsben privat, erhverv og Private Banking er under fælles lokal ledelse, siger områdedirektøren.

Det nye område dækker geografisk fra Skagen i nord til Hobro i syd, og den nye organisation er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Om Claus Starbæk-Ravnborg
Claus Starbæk-Ravnborg bor i Gug – er gift og har to børn.
Han har arbejdet i finanssektoren siden 1998. Før han blev ansat i Sydbank i 2017 var han en del af ledelsen i Danske Bank Finanscenter i Aalborg, hvor han var ansat i knap 20 år.

Kontakt:

Kontakt: Claus Starbæk-Ravnborg: 51808147

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sydbank-satser-staerkt-pa-nordjylland?releaseId=13603264

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu