ANNONCE

PRM / Sydbank styrker den lokale forankring

28. oktober 2020 08:40 | Af: Ritzau Info
 

Sydbank vil rykke endnu tættere på kunderne. Derfor udvider banken antallet af områdehovedkontorer med tre til i alt 12 områder og lægger op til mere lokal selvbestemmelse.

Pressemeddelelse fra Sydbank A/S

I takt med at digitaliseringen gør bankkunderne mere selvhjulpne, stiger behovet for at være tilgængelig lokalt. Det er baggrunden for, at Sydbank opretter tre nye områdekontorer.

– Man kan sige, at det, der i forvejen er en af Sydbanks styrker, gør vi endnu stærkere, nemlig vores decentrale organisation og dermed sikrer vi en høj grad af nærhed til kunderne. Med områdekontorerne følger flere specialistfunktioner og dermed et endnu bedre rådgivnings setup, siger bankdirektør Henning Dam.

De nye områdekontorer ligger i Aalborg, som hidtil har været en filial under Århus, i Horsens og i Sønderborg.

– Vi vil sætte kunden først. Det er en del af Sydbanks strategi at styrke kundeorienteringen, og det mener vi, vi gør bedst ved at styrke den decentrale struktur og være tilgængelige lokalt, forklarer Henning Dam.

En enklere organisering skal give mere kundeorientering

Udover ændringer på landkortet, hvor Sydbanks ni danske områder bliver til 12, så bliver der også ændret på ledelsesstrukturen. I praksis fjerner man et ledelsesniveau.

– Vi skal have styrket medbestemmelsen og ansvaret derude, hvor de kender kunderne. Derfor har fremtidens filialdirektør et større ansvar for egen filial. Det er en betydelig styrkelse af det kundenære, og vedkommende bliver Sydbanks primære repræsentant i lokalsamfundet, siger bankdirektør Henning Dam.

Ændringerne træder i kraft med øjeblikkelig virkning. Alle filialer bibeholdes.

Sydbank består nu af:
– Områdefilial – 12
– Erhvervs- og privatfilial –
– Privatfilial – 29
– Tyskland – Områdefilial og 2 erhvervs- og privatfilialer

Kontakt:

Kommunikationschef Louise Degn-Hansen tlf.: 61204804 email: louise.degn-hansen@sydbank.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sydbank-styrker-den-lokale-forankring?releaseId=13603253

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu