ANNONCE

PRM / Sylfiden får digital premiere på KGL Xtra

29. oktober 2020 10:30 | Af: Ritzau Info
 

Nu får hele Danmark mulighed for at se den totalt udsolgte forestilling Sylfiden, når vi fra den 25. november viser den på KGL Xtra.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Billetterne til Nikolaj Hübbes nye version af August Bournonvilles 200 år gamle ballet er blevet revet væk af publikum. Nu får endnu flere mulighed for at se den fantastiske forestilling, når vi fra den 25. november kl. 20 viser den helt gratis på KGL Xtra.

“I en tid, hvor kapaciteten i vores huse er begrænset og billetterne er færre end de plejer at være, er det fantastisk, at vi har mulighed for at vise vores sublime scenekunst til endnu flere publikummer via KGL Xtra. Sylfiden er en utrolig smuk fortælling og en hjørnesten i Den Kongelige Ballet, og jeg er meget glad for og stolt af denne opsætning, som vi nu kan vise til hele Danmark,” siger balletmester Nikolaj Hübbe.

Sylfiden havde premiere lørdag den 24. oktober og er en af de balletter, der er opført flest gange på Det Kongelige Teater. I denne iscenesættelse af Sylfiden går Nikolaj Hübbe tilbage til den oprindelige romantiske forestilling, som August Bournonville koreograferede. Kostumer og scenografi er designet af det scenografiske powerpar Anja Vang Kragh og Mia Stensgaard og sammen har de skabt et svævende og magisk univers, hvor den skønne sylfide lever.

Sylfiden havde premiere lørdag den 24. oktober på Gamle Scene og spiller til og med den 25. november. Fra den 25. november kl. 20 kan forestillingen ses på KGL Xtra.

Det sagde pressen om Sylfiden:

Berlingske / â??â??â??â??â??
Politiken / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Frederiksborg Amts Avis / â??â??â??â??â??
Ungt Teaterblod / â??â??â??â??â??
Jyllands-Posten / â??â??â??â??
XQ28 / â??â??â??â??

Læs mere om forestillingen HER.

Koreografi: Nikolaj Hübbe, efter August Bournonville
Musik: H. S. Løvenskjold
Scenografi og kostumer: Anja Vang Kragh
Scenografi og kostumer: Mia Stensgaard
Lysdesign: Åsa Frankenberg
Dirigent: David Levi

Den Kongelige Ballet
Det Kongelige Kapel

Kontakt:

PR og presseansvarlig, ballet Nathasja Lauritsen tlf.: +45 28 45 58 70 email: nlau@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sylfiden-far-digital-premiere-pa-kgl-xtra?releaseId=13603326

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu