ANNONCE

PRM / Tårnhøjt forsalg på David Bowies musikforestilling i Skuespilhuset er eksploderet – ekstraforestillinger i salg

20. februar 2020 09:07 | Af: Ritzau Info
 

Allerede seks uger inden premieren på musikforestillingen Lazarus er godt 90 % af billetterne til de 30 forestillinger solgt. For at imødekomme den store efterspørgsel sættes yderligere to forestillinger i salg.

Pressemeddelelse fra Det Kongelige Teater

Skuespilchef Morten Kirkskov glæder sig over den store publikumsinteresse og mindes ikke at have set et forsalg så massivt stort før.
“Det er jo helt fantastisk, at Det Kongelige Teater med Lazarus i den grad har vakt så bred en publikumsinteresse, og jeg håber at se en masse nye publikummer i huset til denne forestilling, ligesom tilfældet var med Amadeus sidste år.”

Lazarus kaldes David Bowies kunstneriske svanesang, for Bowie døde en måned efter, at forestillingen havde premiere på Broadway i New York i december 2015. Premieren var Bowies sidste offentlige optræden.
Forestillingen indeholder fire helt nye sange, som Bowie har komponeret til lejligheden – herunder titelnummeret Lazarus, men Bowie har også omarrangeret flere af sine klassiske hits til forestillingen.

Lazarus er er forfattet af David Bowie og Enda Walsh og omhandler rumvæsnet Thomas Newton, spillet af Laus Høybye, der sidder alkoholiseret og isoleret fra omverden i sin lejlighed i New York. Ramt af sorg og savn efter sin hjemplanet, datter og kone, forsøger Newton at finde en vej hjem.

Fra 1. april kan Lazarus opleves på Skuespilhusets Store Scene, og de to ekstra forestillinger spiller 17. og 24. maj kl. 15. Billetterne er i salg nu, og Det Kongelige Teater opfordrer publikum til at være hurtige.

Lazarus er produceret i samarbejde med Aarhus Teater og Mikkel Rønnow efter aftale med Robert Fox og Jones/Tintoretto Entertainment og The New York Theatre Workshop.

Kontakt:

PR- og presseansvarlig KGL+, barselsvikar Annette Julie Berg tlf.: 40860003 email: ajbe@kglteater.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tarnhojt-forsalg-pa-david-bowies-musikforestilling-i-skuespilhuset-er-eksploderet-ekstraforestillinger-i-salg?releaseId=13588450

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu