ANNONCE

PRM / Tag Bornholmslinjen med rabat

10. juli 2020 13:10 | Af: Ritzau Info
 

Det bliver billigere at sejle mellem Rønne og Ystad i august og september 2020. 20 millioner kroner fra regeringens sommerpakke skal skære toppen af alle billetter på den populære rute til Bornholm. For folk med handicapkort bliver turen helt gratis.

Pressemeddelelse fra Molslinjen A/S

Regeringens sommerpakke sender 20 millioner kroner til Bornholm. Pengene skal bruges i august og september til at gøre rejser mellem Rønne og Ystad billigere – mens det for folk med handicapkort bliver helt gratis at tage den populære rute.

Hvad rabatten for den enkelte rejsende bliver, er svært at sige. Reglerne for sommerpakken er nemlig, at beløbet på de 20 millioner skal rammes præcist.

“Modellen bliver, at vi samler alle rejste billetter fra de to måneder, og så udregner vi den rabat og det beløb, som de rejsende skal have tilbage”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Han forudser, at rabatten kommer til at udgøre mellem 25-30 procent af billettens pris.

Ordningen forudsætter, at billetterne reserveres og betales på forhånd på hjemmesiden eller på Molslinjens app, og så føres rabatten automatisk tilbage til det betalingskort, som er brugt.

For gæster med handicapkort gælder samme ordning – blot er det hele billettens pris, som føres tilbage, når rejsen er gennemført. Ordningen gælder for personbiler med handicapparkeringskort og for gående med handicaprettigheder.

Det forventes, at rabatten til den enkelte kan føres tilbage i løbet af oktober 2020.

Rabatten kommer også til dem, som har booket, inden regeringens sommerpakke trådte i kraft.

Kontakt:

PR- og kommunikationschef Jesper Maack tlf.: 20196215 email: jma@molslinjen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tag-bornholmslinjen-med-rabat?releaseId=13596798

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu