ANNONCE

PRM / Tagdækkere og nedrivere i Dansk Byggeri får ny konsulent

22. april 2020 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Mads Peter Gede er ny konsulent for Tagdækningssektionen samt Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen i Dansk Byggeri. Han vil fremover være medlemsvirksomhedernes vej ind i Dansk Byggeri. Han ser frem til samarbejdet om at sikre gode rammebetingelser og fortsat fokus på arbejdsmiljø og miljørigtig håndtering af byggeaffald.

Pressemeddelelse fra Dansk Byggeri

– Der venter mange udfordringer, som vi skal løse i fællesskab. Fx den grønne dagsorden, hvor byggebranchen skal bygge mere klimavenligt og udnytte ressourcerne, så vi genbruger flere byggematerialer end i dag og minimerer produktionen af affald. Cirkulær økonomi er et nøgleord i fremtidens byggebranche, siger ny konsulent for Tagdækningssektionen samt Nedrivnings- og Miljøsaneringssektionen i Dansk Byggeri Mads Peter Gede.

Mads Peter Gede har tidligere være regionskonsulent for Dansk Byggeri Fyn samt Sjælland & Lolland-Falster, så han kender flere af virksomhederne samt Dansk Byggeri og de udfordringer, som branchen står overfor i øjeblikket.

– Coronakrisen kommer desværre nok i lang tid til at præge små som store virksomheder overalt i Danmark. Heldigvis har politikerne på Christiansborg været hurtige med hjælpepakker, og kommunerne har fremrykket byggeprojekter for at understøtte det lokale erhvervsliv. Men krisen forsvinder ikke fra den ene dag til den anden, så der ligger et stort arbejde forude med at sikre både virksomheder, arbejdspladser og vækst, siger Mads Peter Gede.

Mads Peter Gede er derudover også konsulent for Nyhussektionen i Dansk Byggeri.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tagdaekkere-og-nedrivere-i-dansk-byggeri-far-ny-konsulent?releaseId=13592099

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu