ANNONCE

PRM / Tankmad får kvalitetsløft med nyt madkoncept

18. maj 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Circle K lancerer i samarbejde med Maaltidet et nyt madkoncept i tre nyrenoverede butikker ved Vejle og Odense, hvor du nu kan få et lækkert og varmt måltid mad i rolige omgivelser. Det fejrer Circle K i dag ved at tilbyde alle, der kommer forbi, halv pris på bl.a. pizza lavet på håndæltede bunde, kylling i karry og lasagne.

Pressemeddelelse fra Circle K

Mange forbinder tankstationer med en tyk lugt af friture, svedne pølser og daggammel kaffe. Men Circle K går nye veje for at imødekomme et stadig større ønske fra deres kunder om mad lavet på gode råvarer og med masser af smag. Ginger shots, cafe latte og smoothies suppleres nu af et nyt madkoncept med bl.a. lasagne, kylling i karry og pizzaer lavet på håndæltede bunde. Det nye madkoncept kan indtil videre nydes i de tre nye butikker ved Vejle og Odense, hvor du i rolige og hyggelige omgivelser kan få påfyldt energi – ikke bare på bilen, men også i maverne.

“Den nye bølge af spændende street food over alt i landet har vist os, at ‘hurtig’ mad sagtens kan konkurrere med måltider lavet i ens eget køkken. Mad på farten kan sagtens både smage godt og være lavet på friske og udvalgte råvarer. Det er den tendens, vi har taget til os på disse tre nye steder i Danmark, og som vi har ambitioner om at udfolde i flere af vores butikker de kommende år,” siger Ann Kirstine Havsteen, Marketing- og kommunikationsdirektør hos Circle K.

Gode råvarer og kærlighed til maden

Bag udviklingen og produktionen af de nye retter står Maaltidet. Her er ambitionen altid at bruge de bedste råvarer og konstant udvikle sig.

“En af vores vigtigste værdier er altid at lave alting fra bunden og give folk et godt, hjemmelavet måltid. F.eks. er dejen til vores pizzaer altid håndæltet, og vi har oplært alle medarbejdere, så de ved lige præcis, hvordan en pizza skal tilberedes og bages. På den måde sikrer vi, at folk på farten ikke bare får en pizza, men en pizza, som var de på en italiensk restaurant i Rom,” siger Christian H. Johansen, stifter og medejer af Maaltidet.

Retterne er nøje udvalgt i samarbejde med Circle K, så der er noget for enhver alder og smag – og der er også tænkt på dem, der ikke spiser kød.

Spiseområder med plads til hygge

De tre nye butikker er blevet totalrenoverede, så man i dag kan sidde i et hyggeligt spiseområde og få en velfortjent pause fra køreturen. De nye spiseområder er holdt i lyst træ og varme farver, hvilket sammen med et behageligt lys og grønne planter indbyder til, at man slår sig ned for en stund og nyder sin mad – hvad enten man kommer alene på vej til møde eller sammen med sin familie.

Fejringen af Circle K’s nyrenoverede butikker finder sted fredag d. 18. maj ved Skærup Øst, Skærup Vest og Kildebjerg ved henholdsvis Vejle og Odense.

For yderligere information kontakt venligst:

Ann Kirstine Havsteen, Kommunikationsdirektør, Circle K

Tlf: 3342 4088, e-mail: annkirstine.havsteen@circlekeurope.com

Fakta

Det nye madkoncept indeholder følgende:

Breakfast bagel eller brioche med æg, bacon, cheddarost og ketchup 29,-

Pizza vælg mellem Picante, Mozzarella eller Italiensk Skinke 42,-

Salater vælg mellem Cæsar, Pasta, Ratatouille eller Pasta 39,-

Kylling i karry serveret med ris og foccaciabrød 79,-

Lasagne serveret med foccaciabrød 79,-

Om Maaltidet

Maaltidet startede i 1996 som en frokostordning. I dag er Maaltidet markedets største aktør med en daglig leverance til over 4.000 mennesker. Udover frokostordninger henvender Maaltidet sig også til firmaer, private og detailhandlen samt events som Roskilde Festival, Grøn Koncert m.fl. Maaltidets mål er at gøre mennesker glade med et godt måltid mad, hvor alle retter bliver lavet fra bunden hver dag. Medejer og stifter Christian H. Johansson fungerer i dag som udviklingskok og træner for nyansatte.

Om Circle K

D. 1. april 2016 skiftede Statoil navn til Circle K Danmark, og Circle K har i dag 244 servicestationer fordelt over hele Danmark. Tre af servicestationerne har tilknyttede spisesteder, som vil danne rammen for det nye madkoncept. Dette drejer sig om servicestationerne ved Motorvejscenter Vissenbjerg ved Odense samt Skærup Vest og Skærup Øst ved Vejle.

Lokationer

Circle K, Motorvejscenter Kildebjerg

Fynske Motorvej 531A, 5492 Vissenbjerg

Circle K, Skærup Vest

Østjyske Motorvej 616A, 7000 Fredericia

Circle K, Skærup Øst

Østjyske Motorvej 617B, 7000 Fredericia

Planen er, at flere af Circle K’s butikker i løbet af de næste tolv måneder skal renoveres og herefter også have et hyggeligt spisested, hvor der serveres retterne fra det nye madkoncept.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tankmad-far-kvalitetsloft-med-nyt-madkoncept?releaseId=12816565

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu