ANNONCE

PRM / Taxiselskab i Odense uddeler gratis håndsprit

22. september 2020 11:13 | Af: Ritzau Info
 

I en måned har odenseanerne haft lejlighed til at køre i taxaer med ekstra Covid-19-tiltag installeret. I denne uge deler selskabet bag Covid-19-tiltagene i deres vogne gratis håndsprit ud i Odense. Det sker for at skabe opmærksomhed om taxaen som tryg transportform.

Pressemeddelelse fra Dantaxi 4×48 A/S

Byens nyeste taxiselskab, Dantaxi, kom til Odense i august. Selskabets salgschef Mike Petersen forklarer, at selskabets taxaer allerede er en genkendelig del af bybilledet i Odense, men det især er Dantaxis Covid-19-tiltag, som kunderne har bidt mærke i:

– Vores streamer på siden af vognen tydeliggør jo, at denne taxa kører med ekstra Covid-19-tiltag, og det har kunderne i stort omfang noteret sig. Vi vil gerne gøre endnu flere opmærksomme på disse tiltag, og deler i denne uge gratis håndsprit ud til de forbipasserende. Det sker ved centrale udendørs steder i Odense, siger Mike Petersen.

Uddeling af håndsprit er en del af en større ‘spritkørsel’-kampagne fra Dantaxi, og selvom mange trækker på smilebåndet over et budskab som ‘Dantaxi lancerer spritkørsel’, er der, ifølge Mike Petersen, alvor bag:

– Taxien har, under hele Covid-19-krisen, gjort en vigtig forskel for rigtig mange mennersker. For nogle har den været den eneste livline til omverdenen, og de har brugt taxa til udbringning af mad. Vi har mulighed for at tage flere forholdsregler for at begrænse smitten, end det umiddelbart kan lade sig gøre i bus og tog. Vi stiller udvidede krav til chaufførerne til rengøring og afspritning af alle kontaktflader, ligesom kunderne altid har adgang til håndsprit, påpeger salgschefen.

Selskabets taxaer har, som det eneste taxaselskab i byen, plexiglasplade mellem for- og bagsæde samt fastmonteret spritdispenser. Streamere på bagsideruderne med dansk og engelsk tekst fortæller de rejsende: “Denne taxi kører med ekstra COVID-19-tiltag/This taxi operates with COVID-19 safety measures”.

Kontakt:

Kommunikationschef Rasmus Krochin tlf.: +45 45 95 44 57 email: rs@dantaxi.dk

Presseafdeling kan kontaktes direkte på tlf.: +45 28 40 51 48 email: presse@dantaxi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/taxiselskab-i-odense-uddeler-gratis-handsprit?releaseId=13600393

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu