ANNONCE

PRM / TDC NET fortsætter udrulningen af fibernet i Odense

20. august 2020 11:53 | Af: Ritzau Info
 

TDC NET udvider etableringen af fibernet i Odense Kommune og tilbyder nu gratis tilslutning og frit valg af udbyder til 1.700 husstande og virksomheder i bydelen Hjallese.

Pressemeddelelse fra TDC NET

TDC NET fortsætter fiberudrulningen i Odense og tilbyder nu gratis tilslutning og frit valg af udbyder til omkring 1.700 adresser i udvalgte områder i Hjallese. Med de nye adresser udvides udrulningen i Odense Kommune til at omfatte omkring 4.700 adresser i alt.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC NET på www.tdcnet.dk/fiber.

“Vores fiberudrulning i Odense er blevet modtaget særdeles positivt, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan udvide og tilbyde endnu flere husstande og virksomheder i Hjallese en smutvej til fremtidens lynhurtige bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen leder af fiberudrulning hos TDC NET.

TDC NET forbinder Danmark. Til gavn for alle. Udrulningen er en del af TDC NETs mission om at skabe næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark med udrulning af sikkert, stabilt og lynhurtigt netværk i hele landet.

Gratis tilslutning og frit valg af udbyder
Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement.

“Vi er rigtig glade for samarbejdet med Odense Kommune, og glæder os over, at vi i fællesskab kan bidrage til det digitale Danmark ved at sikre flere borgere og virksomheder adgang til højhastighedsbredbånd på fiber,” siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC NET er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcnet.dk/fiber – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Kontakt:

Pressekontakt tlf.: 70203510 email: tdcpresse@tdc.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tdc-net-fortsaetter-udrulningen-af-fibernet-i-odense?releaseId=13598175

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu