ANNONCE

PRM / TDC NET ruller nu fibernet ud i Emdrup

20. august 2020 11:54 | Af: Ritzau Info
 

TDC NET udvider etableringen af fibernet i København og tilbyder nu gratis tilslutning og frit valg af udbyder til 1.400 husstande og virksomheder i bydelen Emdrup.

Pressemeddelelse fra TDC NET

TDC NET fortsætter fiberudrulningen i København og tilbyder nu gratis tilslutning og frit valg af udbyder til omkring 1.400 adresser i udvalgte områder i Emdrup. Med de nye adresser udvides udrulningen i Københavns Kommune til at omfatte omkring 14.200 adresser i alt.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC NET på www.tdcnet.dk/fiber.

“Vores fiberudrulninger i København er blevet modtaget særdeles positivt, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan udvide og tilbyde endnu flere husstande og virksomheder i Emdrup en smutvej til fremtidens lynhurtige bredbånd,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET.

TDC NET forbinder Danmark. Til gavn for alle. Udrulningen er en del af TDC NETs mission om at skabe næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark med udrulning af sikkert, stabilt og lynhurtigt netværk i hele landet.

Gratis tilslutning og frit valg af udbyder
Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement.

“Vi vil gerne bidrage til det digitale Danmark ved at sikre adgang til højhastighedsbredbånd på fiber. Vi oplever en massiv vækst i efterspørgslen efter hurtige internetforbindelser og med en fibertilslutning opnår man den bedste mulige fremtidssikring,” siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC NET er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcnet.dk/fiber – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Kontakt:

Pressekontakt tlf.: 70203510 email: tdcpresse@tdc.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tdc-net-ruller-nu-fibernet-ud-i-emdrup?releaseId=13598180

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu