ANNONCE

PRM / TDC NET ruller nu fibernet ud til endnu flere områder i Slagelse

20. februar 2020 11:10 | Af: Ritzau Info
 

Yderligere 2.700 husstande og virksomheder får nu tilbud om gratis tilslutning til fibernet fra TDC NET.

Pressemeddelelse fra TDC NET

TDC NET fortsætter fiberudrulningen i Slagelse Kommune og tilbyder nu gratis tilslutning og frit valg af udbyder til omkring 2.700 adresser i udvalgte områder i Slagelse. Med de nye adresser udvides udrulningen i Slagelse Kommune til at omfatte omkring 10.500 adresser i alt.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC NET på www.tdcnet.dk/fiber.

“Vi har sagt, at vi vil bringe fiber til Slagelse, og jeg er glad for, at vi nu kan udvide udrulningen igen. Fiber er fremtidens bredbånd, og vi ser et stort potentiale i Slagelse, hvilket vi understreger med denne udvidelse,” fortæller Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET.

TDC NET forbinder Danmark. Til gavn for alle. Udrulningen er en del af TDC NETs mission om at skabe næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark med udrulning af sikkert, stabilt og lynhurtigt netværk i hele landet.

Gratis tilslutning og frit valg af udbyder
Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement.

“Vi ser en massiv stigning i efterspørgslen efter lynhurtigt bredbånd, og med en fibertilslutning får man den bedst mulige fremtidssikring af internetforbindelsen,” siger Henrik Leu Christiansen.”

Med en tilslutning til fibernet fra TDC NET er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcnet.dk/fiber – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Kontakt:

Pressekontakt tlf.: 70203510 email: tdcpresse@tdc.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tdc-net-ruller-nu-fibernet-ud-til-endnu-flere-omrader-i-slagelse?releaseId=13588322

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu