ANNONCE

PRM / TDC NET starter udrulning af fiber i Liseleje

9. oktober 2020 10:10 | Af: Ritzau Info
 

1.700 husstande og virksomheder i Liseleje får tilbud om gratis tilslutning til TDC NETs fibernet.

Pressemeddelelse fra TDC NET

TDC NET bringer fibernet til Liseleje og begynder nu udrulningen i udvalgte områder, hvor omkring 1.700 husstande får tilbudt gratis tilslutning til TDC NETs fibernet.

Husstande og virksomheder i de nye områder kan fra i dag bestille gratis tilslutning til fibernet fra TDC NET på www.tdcnet.dk/fiber.

“TDC NET har forbundet Danmark i snart 140 år, og vi ønsker at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Halsnæs Kommune. Fiber er fremtidens bredbånd, og vi ønsker at bidrage til et digitalt Danmark ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser på fibernet,” siger Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC NET.

TDC NET forbinder Danmark. Til gavn for alle. Udrulningen er en del af TDC NETs mission om at skabe næste generation af landsdækkende, digital infrastruktur i Danmark med udrulning af sikkert, stabilt og lynhurtigt netværk i hele landet.

Gratis tilslutning og frit valg af udbyder
Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC NETs fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning.

For at gøre brug af den gratis tilslutning til fibernettet skal man købe et abonnement hos en udbyder efter eget valg. Det er dog også muligt at få udført den gratis tilslutning uden at tegne abonnement.

“De nuværende bredbåndsmuligheder i Liseleje er præget af forbindelser på kobbernetværket, hvor de tilgængelige hastigheder er begrænsede. Vi har gennem længere tid været i dialog med lokale ildsjæle, som har indsamlet tilkendegivelser, som vidner om en stor lokal interesse for fiber. Og vi er glade for at kunne kvittere for den store indsats med et konkret fiberprojekt,” siger Henrik Leu Christiansen.

Med en tilslutning til fibernet fra TDC NET er det muligt at opnå downloadhastigheder på op til 1.000 Mbit/s, og i fremtiden vil hastighederne kunne blive endnu højere. Hvilke hastigheder, der er mulige på den enkelte adresse, afhænger dog altid af udbuddet hos de tilgængelige bredbåndsudbydere.

Der er mere information om fiberudrulningen på www.tdcnet.dk/fiber – hvor man også kan tjekke, om en konkret adresse er omfattet af tilbuddet om gratis tilslutning.

Kontakt:

Pressekontakt tlf.: 70203510 email: tdcpresse@tdc.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tdc-net-starter-udrulning-af-fiber-i-liseleje?releaseId=13601686

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu