ANNONCE

PRM / TEKNIQ Arbejdsgiverne får ny adm. direktør

31. marts 2020 10:41 | Af: Ritzau Info
 

Det bliver Troels Blicher Danielsen, der overtager chefstolen i branche- og arbejdsgiverorganisationen, når den nuværende adm. direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension den 1. maj.

Pressemeddelelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Erfaring, drivkraft og stor erfaring fra den politiske verden er nogle af kodeordene for manden, der fra den 1. maj 2020 kommer til at overtage stillingen som adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, som repræsenterer 4.300 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Den nye direktør er 43 år og har en lang karriere bag sig som embedsmand i Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet. Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har haft ansvar for pensionsområdet, analyseafdelingen og det internationale område.

“Jeg ser frem til at bruge mit netværk, internationale udsyn og erfaring med digitalisering i en af landet største og stærkeste arbejdsgiverorganisationer for brancher, der har en helt central placering i den grønne omstilling af samfundet, digitaliseringen af Danmark og en lang række tekniske områder, som har betydning for mange danskeres hverdag,” siger Troels Blicher Danielsen.

Han har erfaring med trepartsforhandlinger, ligesom han tidligere har ledet sekretariaterne for både Disruptionrådet og Seniortænketanken under Beskæftigelsesministeriet. I disse uger bruger han al sin tid på at koordinere ministeriets indsats i COVID19-krisen.

Formanden for TEKNIQ Arbejdsgiverne, Henrik Fugmann, er meget glad for og tilfreds med valget af den nye adm. direktør.

“Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har indstillet til ansættelsen. Vores organisation var for blot et år siden igennem en fusion af TEKNIQ og Arbejdsgiverne. Derfor har det været vigtigt, at vores nye direktør både skulle have stærke kompetencer som leder og forhandler og samtidig skulle være udstyret med et stort netværk. Det har Troels Blicher Danielsen,” siger Henrik Fugmann.

Troels Blicher Danielsen overtager arbejdet som adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne den 1. maj, når den nuværende direktør, Niels Jørgen Hansen, går på pension.

Blå bog: Troels Blicher Danielsen

  • Overtager den 1. maj stillingen som adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
  • Kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, hvor han har været ansat siden 2017.
  • Han har tidligere bl.a. været vicedirektør i Søfartsstyrelsen.
  • Han er 43 år gammel.
  • På den private front er han gift og har 2 børn.

Kontakt:

Yderligere oplysninger:
Henrik Fugmann, formand for TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 60 40 05 00

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/tekniq-arbejdsgiverne-far-ny-adm-direktor?releaseId=13590940

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu