ANNONCE

PRM / Teknologien former markedet, og nu er selv speak blevet let

20. november 2020 11:48 | Af: Ritzau Info
 

Det tidspunkt, hvor en(!) person kan det samme som et stort reklamebureau, er lige om hjørnet

Pressemeddelelse fra Speakstudiet

I de gode gamle ‘Mad Men’ dage, kunne det rigtige reklamebureau være alfa og omega for en forretnings succes. De mange forskellige kompetencer, der kan være brug for, var utilgængelige for de fleste, som måtte søge professionel hjælp i form af ofte relativt dyre reklamebureauer. Men sådan er det ikke mere. Den tekniske udvikling har gjort næsten alting billigt og tilgængeligt. I dag kan en person med en god ide som sidder i sin kælder komme virkelig langt med at tilkøbe det meste fra automatiske tjenester. Det rigtige billede? Så kan du finde et stort udvalg gratis på diverse sider og ellers kan de tilkøbes for små beløb. En ny hjemmeside? Mange steder har de lækre skabeloner klar og kan bakse en fed side sammen til dig på et par dage til en pris under 10.000 (husk at få ejerskab – lejere bliver altid snydt!). De nyeste telefoner kan optage video i temmelig høj kvalitet, og du kan nemt få billig grafik, logo mm. fra sider som fiverr eller 99design. Tekst? Der står masser af tekstbureauer klar til at lave gode tekster for under 1 krone pr ord.

Måske lige så godt og i hvert fald billigere.

Der er ingen grund til, at slutproduktet bliver ringere af at shoppe rundt fremfor at bestille det hele hos et reklamebureau. Men det bliver helt sikkert billigere. En af årsagerne er naturligvis, at en del reklamebureauer kun er ‘mellemmænd’ på en del ydelser. Deres dygtige sælgere får solgt noget de ikke selv har, og så går de ud og køber det i byen selv bagefter.

‘Speak til folket’

En af de ting, som var en stor barriere tidligere, er speak eller voice-over. De fleste har jo ikke et lydstudie i baglokalet, og det er heller ikke alle virksomhedsejere, det er til at holde ud at høre på. Men nye lydtjenester titter frem, f.eks. Speakstudiet, hvor du nærmest selv kan være Instruktør, art director og producer på din egen reklame med deres speaktjeneste. Du får et stort ‘katalog’ over stemmer og priser(!), og når du har fundet den rigtige stemme, sender du teksten ind. Indenfor en overskuelig tidsramme får du så din egen lydfil med professionel lyd indtalt af en professionel tilbage. Og prisen? Den har du helt kontrol over, og alt er gennemskueligt, og du ejer selv den lydfil, du har fået produceret.

Der vil selvfølgelig altid være nogen som foretrækker/har råd til en ‘alt i en’ løsning, men hvis du er villig til at shoppe rundt, kan du melde dig som seriøs annoncør, for meget mindre end de fleste tror.

Sebastian Owens fra Speakstudiet er ikke i tvivl om, at der vil ske en voldsom vækst i speak-segmentet i de kommende år. Corona-pandemien har også gjort det ret oplagt at sidde hjemme foran computeren og bestille speak. Samtidig bliver der stadig flere steder, hvor der er brug for professionel lyd.

Kontakt:

Sebastian Owens
Tlf: 71749916
Email: info@speakstudiet.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/teknologien-former-markedet-og-nu-er-selv-speak-blevet-let?releaseId=13604822

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu