ANNONCE

PRM / Teknologien former markedet, og nu er selv speak blevet let

20. november 2020 11:48 | Af: Ritzau Info
 

Det tidspunkt, hvor en(!) person kan det samme som et stort reklamebureau, er lige om hjørnet

Pressemeddelelse fra Speakstudiet

I de gode gamle ‘Mad Men’ dage, kunne det rigtige reklamebureau være alfa og omega for en forretnings succes. De mange forskellige kompetencer, der kan være brug for, var utilgængelige for de fleste, som måtte søge professionel hjælp i form af ofte relativt dyre reklamebureauer. Men sådan er det ikke mere. Den tekniske udvikling har gjort næsten alting billigt og tilgængeligt. I dag kan en person med en god ide som sidder i sin kælder komme virkelig langt med at tilkøbe det meste fra automatiske tjenester. Det rigtige billede? Så kan du finde et stort udvalg gratis på diverse sider og ellers kan de tilkøbes for små beløb. En ny hjemmeside? Mange steder har de lækre skabeloner klar og kan bakse en fed side sammen til dig på et par dage til en pris under 10.000 (husk at få ejerskab – lejere bliver altid snydt!). De nyeste telefoner kan optage video i temmelig høj kvalitet, og du kan nemt få billig grafik, logo mm. fra sider som fiverr eller 99design. Tekst? Der står masser af tekstbureauer klar til at lave gode tekster for under 1 krone pr ord.

Måske lige så godt og i hvert fald billigere.

Der er ingen grund til, at slutproduktet bliver ringere af at shoppe rundt fremfor at bestille det hele hos et reklamebureau. Men det bliver helt sikkert billigere. En af årsagerne er naturligvis, at en del reklamebureauer kun er ‘mellemmænd’ på en del ydelser. Deres dygtige sælgere får solgt noget de ikke selv har, og så går de ud og køber det i byen selv bagefter.

‘Speak til folket’

En af de ting, som var en stor barriere tidligere, er speak eller voice-over. De fleste har jo ikke et lydstudie i baglokalet, og det er heller ikke alle virksomhedsejere, det er til at holde ud at høre på. Men nye lydtjenester titter frem, f.eks. Speakstudiet, hvor du nærmest selv kan være Instruktør, art director og producer på din egen reklame med deres speaktjeneste. Du får et stort ‘katalog’ over stemmer og priser(!), og når du har fundet den rigtige stemme, sender du teksten ind. Indenfor en overskuelig tidsramme får du så din egen lydfil med professionel lyd indtalt af en professionel tilbage. Og prisen? Den har du helt kontrol over, og alt er gennemskueligt, og du ejer selv den lydfil, du har fået produceret.

Der vil selvfølgelig altid være nogen som foretrækker/har råd til en ‘alt i en’ løsning, men hvis du er villig til at shoppe rundt, kan du melde dig som seriøs annoncør, for meget mindre end de fleste tror.

Sebastian Owens fra Speakstudiet er ikke i tvivl om, at der vil ske en voldsom vækst i speak-segmentet i de kommende år. Corona-pandemien har også gjort det ret oplagt at sidde hjemme foran computeren og bestille speak. Samtidig bliver der stadig flere steder, hvor der er brug for professionel lyd.

Kontakt:

Sebastian Owens
Tlf: 71749916
Email: info@speakstudiet.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/teknologien-former-markedet-og-nu-er-selv-speak-blevet-let?releaseId=13604822

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu