ANNONCE

PRM / TELIA INDGÅR NY AFTALE MED DISCOVERY NETWORKS

8. marts 2020 16:19 | Af: Ritzau Info
 

Telia og Discovery Networks har fortsat forhandlingerne efter kontraktudløbet tidligere på ugen. Parterne er nu nået til enighed om aftalevilkårene for den kommende periode. Det betyder, at Discovery Networks-kanalerne atter er at finde i Telias TV-pakker. Som en del af aftalen vil det på sigt også blive muligt at købe Dplay – Discovery Networks streamingtjeneste – via Telias service- og underholdningsunivers.

Pressemeddelelse fra Telia Danmark

Telia meldte tidligere på ugen ud, at det ikke var lykkedes at nå til enighed med Discovery Networks om en aftale for den kommende periode. Det medførte en række ændringer i Telias TV-pakker den 3. marts.

Telia og Discovery Networks har fortsat forhandlingerne i ugens løb, og er nu nået til enighed om en aftale:

“Vi har indgået en ny aftale med Discovery Networks. Jeg beklager naturligvis den forvirring og usikkerhed, som forløbet har medført for vores kunder. Selvom vi skulle ud i forlænget spilletid denne gang, så er forhandlingerne endt med et godt resultat. Aftalen betyder først og fremmest, at de kendte kanaler fra Discovery Networks er tilbage i vores kunders TV-pakker i dag”, siger Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia.

Telia har orienteret kunderne om, at parterne er nået til enighed, og at programindholdet i Telias TV-pakker på den baggrund er genetableret.

Senere på året vil Telia også introducere Dplay som tilkøbsmulighed blandt televirksomhedens underholdningstjenester, der i dag tæller bl.a. Spotify, HBO Nordic og Flipp.

Om Telia TV
Telia TV fungerer via en app, der gør det muligt at se tv på mobil, computer eller tablet. Det er også muligt at se Telia TV i hjemmet via en tv-boks, Chromecast. Apple TV eller Apple Airplay.

Telia tilbyder tre tv-pakker; 4ONE, 4MORE og 4ALL med henholdsvis 16, 26 og 43 kanaler. Det er muligt at tilkøbe ekstra kanaler til alle tre pakker. Med priser startende fra 99 kr. om måneden ligger Telia TV blandt landets billigste tv-pakker.

Se mere om Telia TV.

Kontakt:

Pressechef Mads Houe tlf.: 28 27 01 71 email: mads.houe@teliacompany.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/telia-indgar-ny-aftale-med-discovery-networks?releaseId=13589615

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu