ANNONCE

PRM / TELIA LANCERER AVANCERET FIREWALL-BESKYTTELSE MOD ØGET CYBERKRIMINALITET

27. marts 2020 08:00 | Af: Ritzau Info
 

Cyberkriminalitet er nu verdens 13. største økonomi. Og i Danmark har to tredjedele af alle virksomheder været udsat for cyberangreb. Den aktuelle Corona-situation skaber grobund for endnu flere angreb, når medarbejderne arbejder hjemmefra via systemer, der ikke alle holdes konstant opdaterede.

Pressemeddelelse fra Telia Danmark

Cyberkriminelle netværk lever af at skaffe adgang til og trække information og penge ud af virksomheder. Det kræver avancerede og konstant opdaterede sikkerhedssystemer at holde dem ude af de vitale IT-systemer.

Telia Erhverv, der har sikkerhed som et defineret fokusområde, lancerer på den baggrund en Managed Firewall-løsning, der er Telias mest avancerede og dynamiske sikkerhedssystem til dato.

Telia Managed Firewall er cloud-baseret, hvilket betyder, at virksomheden undgår fysisk udstyr, der tager plads og bliver forældet. Cybersikkerheden leveres via en centralt monitoreret virtuel server, der løbende vedligeholdes og konfigureres af Telias sikkerhedskonsulenter på baggrund af konstant opdaterede risikoanalyser.

“Cybersikkerhed fylder mere og mere hos vores kunder. Det er ikke længere kun de helt store virksomheder, der er mål for avancerede cyberangreb – men i stigende grad også de små og mellemstore virksomheder. Det er dog langt fra alle virksomheder, der har ressourcerne til at holde deres sikkerhedsløsninger opdaterede. I den aktuelle situation, hvor mange arbejder hjemmefra og mængden af cyberangreb intensiveres, er det afgørende at have de rette sikkerhedsforanstaltninger på plads”, pointerer Mortimer Liebman, salgsdirektør for Telias erhvervsforretning.

Telia Managed Firewall er en abonnementsbaseret løsning, der kan skaleres og tilpasses til den enkelte virksomheds størrelse og behov. Udover installation, konfiguration, testforløb samt løbende vedligeholdelse får virksomheden månedlige hændelsesrapporter, som tydeliggør de nøglebegivenheder, der har været på virksomhedens netværk.

Den nye sikkerhedsplatform er baseret på en firewall fra amerikanske Palo Alto Networks, som gennem mange år har defineret standarden inden for sikkerhedsteknologi. Hele otte år i træk er Palo Altos Firewall for virksomheder kåret som markedets bedste i The Gartner Magic Quadrant.

Se Telias 10 gode råd om cybersikkerhed og yderligere information om Telia Managed Firewall.

Kontakt:

Pressechef Mads Houe tlf.: 28 27 01 71 email: mads.houe@teliacompany.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/telia-lancerer-avanceret-firewall-beskyttelse-mod-oget-cyberkriminalitet?releaseId=13590722

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu