ANNONCE

PRM / TELIA TV INTRODUCERER NYE KANALER SOM FØLGE AF AFTALEOPHØR MED DISCOVERY NETWORKS

3. marts 2020 08:36 | Af: Ritzau Info
 

Telias aftale med Discovery Networks udløb den 2. marts 2020. Gennem de seneste måneder har vi forhandlet med Discovery Networks, med henblik på at indgå en ny aftale for de kommende år. Det er dog ikke lykkedes at nå til enighed, hvilket medfører en række ændringer i programsammensætningen hos Telia TV fra i dag.

Pressemeddelelse fra Telia Danmark

Aftaleophøret med Discovery Networks betyder, at Telias 21.000 danske tv-kunder i dag får en række nye kanaler i tv-pakkerne, i forbindelse med at kanalerne fra Discovery Networks forsvinder.

Telia opdaterer programtilbuddet i de tre tv-pakker; 4ONE, 4MORE og 4ALL, indeholdende henholdsvis 16, 26 og 43 kanaler, der alle har mulighed for tilvalg af ekstra kanaler.
CMore blandt de nye kanaler hos Telia TV.

Afhængig af kanalpakke og eventuelle tilvalg, får Telias tv-kunder fremover mulighed for at se kanaler som CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series, der leverer et univers af film, serier, børne- og dokumentarprogrammer i topklasse.

“Vi er glade for at kunne introducere en række nye, populære kanaler til vores tv-kunder, nu hvor vi ikke har kunnet nå til enighed med Discovery Networks om en aftale for de kommende år. Vi kan dog ikke udelukke, at vi på et senere tidspunkt vil genintroducere nogle af kanalerne fra Discovery Networks. Det danske tv-marked er i konstant udvikling, og vi vurderer derfor løbende, hvordan vi sikrer et attraktivt prissat tv-produkt med relevant underholdning og gode oplevelser til vores kunder,” forklarer Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia.

Telia har i dag orienteret kunderne om opdateringen af programsammensætningen i tv-pakkerne.

Ændringerne i Telias tre tv-pakker
Hovedparten af Telias kunder har 4ONE-pakken, hvor TV2 Zulu kommer til at erstatte Kanal 5.

For Telias kunder på den mellemste TV-pakke, 4MORE, kommer kanalerne CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series og SF-kanalen til at erstatte Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Discovery channel.

For Telias kunder på den store TV-pakken, 4ALL, vil kanalerne CMore Stars, CMore First, CMore Hits, CMore Series samt SF-kanalen erstatte Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1+2, Discovery Channel, Discovery ID, Discovery Science, Animal Planet og TLC.
Med priser startende fra 99 kr. om måneden ligger Telia TV fortsat blandt landets billigste tv-pakker.

Telia TV fungerer via en app, der gør det muligt at se tv på mobil, computer eller tablet. Det er også muligt at se Telia TV i hjemmet via en tv-boks, Chromecast. Apple TV eller Apple Airplay.

Se mere på om Telia TV og programændringerne.

Kontakt:

Pressechef Mads Houe tlf.: 28 27 01 71 email: mads.houe@teliacompany.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/telia-tv-introducerer-nye-kanaler-som-folge-af-aftaleophor-med-discovery-networks?releaseId=13587740

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu